عطر بندگی در ۳۷ میعادگاه البرز/ بقاع متبرکه به پایگاه‌های زنده فرهنگ و ایمان تبدیل شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۹۷۳۳

عطر بندگی در ۳۷ میعادگاه البرز/ بقاع متبرکه به پایگاه‌های زنده فرهنگ و ایمان تبدیل شدند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز از اجرای طرح گسترده معنوی «ضیافت الهی» در ۳۷ بقعه متبرکه شاخص استان همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.

عطر بندگی در ۳۷ میعادگاه البرز/ بقاع متبرکه به پایگاه‌های زنده فرهنگ و ایمان تبدیل شدند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد مولایی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ۳۷ بقعه متبرکه در سراسر استان البرز میزبان زائران و روزه‌داران هستند تا با اجرای طرح ضیافت الهی فضای معنوی این ماه عزیز در کالبد شهر جاری شود.

وی با تشریح جزئیات این برنامه‌ها افزود: این طرح شامل طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های دینی و فرهنگی از جمله اقامه نماز‌های جماعت، جلسات تفسیر قرآن، محافل انس با کلام‌الله و همچنین برپایی آیین‌های افطاری ساده است که با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی و تقویت وحدت معنوی میان آحاد مردم طراحی شده است.

مولایی با تأکید بر لزوم پویایی اماکن مقدس تصریح کرد: تلاش ما بر این است که بقاع متبرکه به پایگاه‌های فعال و اثرگذار فرهنگی تبدیل شوند. در همین راستا، ویژه‌برنامه‌هایی نظیر غبارروبی گلزار شهدا، برپایی "خیمه‌های معرفت" جهت پاسخگویی به شبهات و مشاوره مذهبی، و مراسم جزءخوانی روزانه قرآن کریم با استقبال چشمگیر مردم در حال برگزاری است.

مدیرکل اوقاف البرز در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت راهبردی شب‌های سرنوشت‌ساز قدر اشاره کرد و گفت: شب قدر، فرصتی بی‌نظیر برای بیداری از غفلت و ترسیم مسیری تازه برای آینده است. حضور گسترده مردم در این مراسم‌ها نشان‌دهنده فطرت پاک و عطش ایمانی جامعه است که در سایه دعا و استغاثه در اماکن مقدس سیراب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها از نخستین روز ماه مبارک رمضان آغاز شده و تا پایان این ماه با شکوه هرچه تمام‌تر در میعادگاه‌های معنوی استان البرز ادامه خواهد داشت تا شور ایمان و معنویت در جای‌جای این استان طنین‌انداز شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار