بیعت جاودانه اهالی شیعه و سنت گلستان با رهبر جدید انقلاب
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۹۹۷۸

بیعت جاودانه اهالی شیعه و سنت گلستان با رهبر جدید انقلاب

مردم انقلابی و همیشه در صحنه گلستان همزمان با احیای شب قدر، پس از اعلام نام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی، با شور و اشتیاق در میادین و معابر اصلی شهرها تجمع کرده و ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهیدان، با رهبر جدید انقلاب اسلامی بیعت کردند.

بیعت جاودانه اهالی شیعه و سنت گلستان با رهبر جدید انقلاب

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز دوشنبه، هزاران نفر از مردم انقلابی و همیشه در صحنه گرگان با حضور در میدان وحدت، فضایی را رقم زدند که ترکیبی از معنویت شب‌های قدر و حماسه سیاسی بود.

 

این تجمع عظیم که همزمان با نوزدهمین شب ماه مبارک رمضان برگزار شد، شاهد حضور چشمگیر اقشار مختلف مردم بود و شرکت‌کنندگان با سر دادن شعارهای «ما همه خون‌خواه پدر، گوش به فرمان پسر» و « دست خدا عیان شد، خامنه‌ای جوان شد»، اتحاد و انسجام خود را در دفاع از نظام و ولایت به نمایش گذاشتند.

 

در این آیین معنوی-سیاسی، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان در میان جمعیت حاضر و با مردم در این بیعت تاریخی همگام شد.

 

حضور مسئولین استانی در کنار مردم، نشان‌دهنده وحدت ملی و انسجام در بدنه نظام برای عبور از این مرحله حساس بود.

 

در شهرستان‌های اهل سنت نشین گلستان نیز مردم با برگزاری تجمعاتی مشابه، ضمن قدردانی از هوشمندی و تدبیر مجلس خبرگان رهبری در انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، اعلام کردند که با تمام وجود پشت رهبر جدید انقلاب خواهند بود.

 

این بیعت باشکوه در حالی برگزار شد که مردم با در دست داشتن پلاکاردها و قرآن، پیامی روشن به جهانیان مخابره کردند که ملت ایران همان‌طور که در دوران رهبری شهیدان خامنه‌ای ایستادگی کرد، در عصر جدید نیز با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، مسیر پیشرفت و استقلال را با قدرت ادامه خواهند داد

پربازدیدترین آخرین اخبار