تخصیص ۳۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای آب و فاضلاب اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۴۳۸۳

تخصیص ۳۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای آب و فاضلاب اردبیل

با پیگیری‌های عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ۳۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های آب و فاضلاب در استان اردبیل تخصیص و پرداخت گردید.

تخصیص ۳۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای آب و فاضلاب اردبیل

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در ادامه پیگیری‌های مستمر و مؤثر صدیف بدری، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نمین، نیر و سرعین، اعتباری بالغ بر ۳۱۵ میلیارد تومان از طریق خزانه‌داری کل کشور برای تکمیل و اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب در استان اردبیل تخصیص و پرداخت گردید.



این تخصیص اعتبار، طی دیروز و امروز (بیست و ششم و بیست و هفتم اسفند) و از طریق مکاتبات و پیگیری‌های رسمی مهندس بدری با مقامات ذی‌صلاح به انجام رسید که حاکی از اهتمام ویژه نماینده مردم در تأمین زیرساخت‌های حیاتی برای شتاب بخشیدن به پروژه‌های عمرانی استان می‌باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار