آیت الله اعرافی در پاسخ به الازهر: چرا کشور مدافع ایران را متجاوز می‌خوانید؟ / آیا نادیده گرفتن جنایت‌های آمریکا و اسرائیل، انصاف است؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۵۱۶۳

آیت الله اعرافی در پاسخ به الازهر: چرا کشور مدافع ایران را متجاوز می‌خوانید؟ / آیا نادیده گرفتن جنایت‌های آمریکا و اسرائیل، انصاف است؟

مدیر حوزه‌های علمیه ایران، در نامه‌ای به شیخ الازهر دکتر احمد الطیب، ضمن درخواست بازنگری در بیانیه اخیر این نهاد، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از خود دفاع می‌کند و نادیده گرفتن جنایت‌های آمریکا و اسرائیل علیه مردم ایران را "مصادره عدالت و موازین شرعی" خواند.
آیت الله اعرافی در پاسخ به الازهر: چرا کشور مدافع ایران را متجاوز می‌خوانید؟ / آیا نادیده گرفتن جنایت‌های آمریکا و اسرائیل، انصاف است؟

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه ایران، در نامه‌ای به شیخ الازهر دکتر احمد الطیب، ضمن درخواست بازنگری در بیانیه اخیر این نهاد، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از خود دفاع می‌کند و نادیده گرفتن جنایت‌های آمریکا و اسرائیل علیه مردم ایران را "مصادره عدالت و موازین شرعی" خواند.

تاریخ نه چندان دور و نه چندان گذشته، هیچ به یاد ندارد که جمهوری اسلامی ایران در حرکت خود آغازگر جنگی یا درگیری میان مسلمانان بوده باشد. ما همواره به همسایگی نیک و دوری از تجاوز پایبند بوده‌ایم و هم اکنون مورد تعدی آشکار و ستمی روشن قرار گرفته‌ایم.

مایه تأسف است که بسیاری از کشور‌های اسلامی این حقیقت روشن را نادیده می‌گیرند و در محکوم کردن این ظلم آشکار، کوتاهی اخلاقی، انسانی و شرعی می‌کنند.

هدف قرار گرفتن هزاران مرکز غیرنظامی، و به شهادت رساندن دانشمندان و رهبران کلیدی جنایت‌هایی که در رأس آنها ترور #امام_خامنه‌ای قرار دارد؛ همان که مرجعی فعال در امت و بزرگ‌ترین پشتوانه دعوت به وحدت و همبستگی بود. به راستی که نادیده گرفتن این حقیقت که نیرو‌های اشغالگر آمریکایی و اسرائیلی این تجاوز را با ویرانی گسترده و هولناک آغاز کردند.

بیانیه الازهر، با وجود قدردانی ما از آن به خاطر دغدغه توقف جنگ و خونریزی، به معلول‌ها و نتایج درگیری پرداخته و علل اصلی این فاجعه را نادیده گرفته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار