نهاد خانواده با تعمیق باورهای دینی حفظ مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۵۹۹
مدیرکل دفتر بانوان استانداری خراسان جنوبی:

نهاد خانواده با تعمیق باورهای دینی حفظ مي‌شود

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: تنها در صورتی می‌توانیم نهاد خانواده را حفظ کنیم که به بهینه‌سازی مدیریت زنان، پژوهش زنان و تعمیق باورهای دینی در خانواده جامع عمل بپوشانیم.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاری دانشجو»، جلیلی حسینی در نخستین گردهمايی نمایندگان امور بانوان کمیته امداد استان بيان داشت: این گردهمایی با هدف تحکیم بنیان خانواده برگزار شده است و وظیفه شما نمایندگان این است که قدر نعمت خدمت به محرومان را بدانید و خداوند را شکرگزار باشید و بترسید از روزی که این نعمت از کسی گرفته شود و به دیگری محول شود.
 
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: تنها در صورتی می توانیم نهاد خانواده را حفظ کنیم که به بهینه سازی مدیریت زنان، مسئله پژوهش زنان و تعمیق باورهای دینی در خانواده جامع عمل بپوشانیم.
 
محمد اکبری، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی نیز در این گردهمایی هدف از برگزاری این گردهمايی را بستر سازی در جهت ارتقا و بهبود خدمات حمایتی امداد به زنان سرپرست خانوار با توجه به رویکرد تحولی امداد عنوان کرد و گفت: باتوجه به اینکه بیشتر مخاطبان امداد خانواده هایی با سرپرست زن هستند باید بستری برای تعامل و همکاری با خارج از این نهاد و هماهنگی های لازم در داخل استان صورت گیرد.
 
وي تصريح كرد: در راستای ایجاد ارتباط بیشتر زنان تحت پوشش کمیته امداد با دفتر امور بانوان استانداری اقداماتی را در برنامه داریم که البته همکاری بیشتر سازمان های متولی زنان را در این زمینه می طلبد.
پربازدیدترین آخرین اخبار