آخرین وضعیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵/ تکلیف داوطلبان چیست؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۸۱۵۸
گزارش|

آخرین وضعیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵/ تکلیف داوطلبان چیست؟

فرآیند ثبت نام ۱۴۰۵ که قرار بود در اسفندماه ۱۴۰۴ انجام شود به دلیل شرایط ایجاد شده برای کشور جنگ تحمیلی به تاخیر افتاد.

آخرین وضعیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵/ تکلیف داوطلبان چیست؟

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرآیند ثبت نام و برگزاری کنکور ۱۴۰۵ به دلیل تجاوز دشمن آمریکایی و صهیونیستی و ایجاد جنگ تحمیلی به تعویق افتاد.

بر اساس برنامه زمانی سازمان سنجش قرار بود که ثبت نام آزمون سراسری در اسفندماه ۱۴۰۴ انجام شود و برگزاری آزمون نیز در تیرماه باشد، اما به دلیل شرایط ایجاد شده هنوز تکلیف برگزاری کنکور مشخص نشده است.

 

آخرین وضعیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵/ تکلیف داوطلبان چیست؟

 

اوایل اردیبهشت اولین زمان پیش بینی شده برای ثبت نام کنکور

رضا محمدی؛ رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برگزاری آزمون سراسری سال آینده گفت: هم‌زمان با آغاز فرآیند ثبت‌نام، دفترچه راهنمای ثبت‌نام شامل شرایط و ضوابط آزمون سراسری ۱۴۰۵ نیز منتشر می‌شود تا داوطلبان بتوانند با آگاهی کامل نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

وی که معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز هست، درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو–معلم در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی نیز توضیح داد: زمان برگزاری این آزمون در سال ۱۴۰۵ با عادی شدن شرایط کشور و پس از برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری برای پایه‌های یازدهم و دوازدهم توسط وزارت آموزش و پرورش اعلام خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان سنجش، هماهنگی‌های لازم برای برگزاری آزمون‌های سال ۱۴۰۵ در حال انجام است و جزئیات بیشتر در زمان اعلام رسمی ثبت‌نام منتشر می‌شود.

حالا بیش از ۸ روز از اردیبهشت ماه می‌گذرد و هنوز زمانی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای ثبت نام کنکور سراسری اعلام نشده استو.

اما پس از پیگیری‌ها از کمیسیون آموزش مجلس اعلام شد که هنوز زمانی برای ثبت نام کنکور مشخص نشده است.

 

آخرین وضعیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵/ تکلیف داوطلبان چیست؟

 

آخرین تصمیم برای برگزاری آزمون سراسری

منادی، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در خصوص زمان برگزاری کنکور گفت:هنوز زمان برگزاری کنکور و امتحانات نهایی قطعی نشده است.

وی افزود: احتمالا تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم در کنکور تغییر می‌کند.

علاوه بر رئیس کمیسیون مجلس ، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، از ارائه پیشنهاد "تغییر تأثیر قطعی معدل به تأثیر مثبت در پایه یازدهم" به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

 حسین صادقی با اشاره به رویکرد وزارت آموزش و پرورش برای کاهش استرس و نگرانی دانش‌آموزان پایه یازدهم، افزود: وزیر آموزش و پرورش طی مکاتبه‌ای با شورای عالی انقلاب فرهنگی، با توجه به شرایط جنگی کشور و در راستای رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های خانواده‌ها و دانش‌آموزان، پیشنهاد تغییر "تأثیر قطعی معدل پایه یازدهم در کنکور به تأثیر مثبت" را ارایه کرده و منتظر تشکیل جلسه و تصمیم نهایی شورا در این باره هستیم.

وی در خصوص زمان‌بندی برگزاری آزمون‌ها هم تصریح کرد: فعلاً هیچ تغییری در برنامه امتحانات نهایی صورت نگرفته است ولی مطابق تصمیمات ستاد عالی آزمون‌ها مقرر شده تا امتحانات نهایی دانش آموزان و داوطلبان آزاد آموزش و پرورش، حداقل ۱۵ روز بعد از اعلام شرایط عادی و امنیت پایدار در کشور برگزار شود.

 

آخرین وضعیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵/ تکلیف داوطلبان چیست؟

برگزاری کنکور منوط به پایان رسمی جنگ است

به نظر می‌رسد تا زمانی که جنگ تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان به صورت رسمی پایان پیدا نکند شرایط برگزاری کنکور سراسری و یا آزمون کارشناسی ارشد فراهم نخواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار