کد خبر:۱۳۹۸۵۰
استاندار ایلام:
نشاط اجتماعی را با فعالیت گروهی در جامعه توسعه دهیم
استاندار ایلام گفت: باید زمینه نشاط اجتماعی را با فعالیتهای گروهی و کار جمعی در جامعه توسعه و ترویج داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ايلام، مهندس اعلایی روز گذشته در جلسه ستاد توسعه سلامت و نشاط اجتماعی استان ایلام اظهار داشت: با ارتقاي سطح ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و حمایتی و با تدوین برنامه ریزی لازم متناسب با نیازمندی های جامعه هدف و مخاطبان سنین مختلف بايد راهکارهای اجرایی برای آسیب زدایی ارائه شود.
وی گفت: با تشکیل کمیته های تخصصی و استفاده از تحقیقات علمی و پژوهشی و فعالیت های صورت گرفته در این زمینه و با هماهنگی دستگاه های مربوطه، شاخص های سلامت روانی را باید بیش از پیش ارتقا و نشاط اجتماعی را با فعالیت های گروهی و کار جمعی در جامعه توسعه و ترویج داد.
لازم به ذکر است، در این جلسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بعنوان مجری طرح برنامه زمانبندی جهت برگزاری منظم جلسات تعیین شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا