آب سدسفیدرود در گیلان رهاسازی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۸۹۲۲

آب سدسفیدرود در گیلان رهاسازی شد

آب سد سفیدرود و آبگذاری کانال‌های آبیاری کشاورزی به منظور آبرسانی به شالیزارهای گیلان از امروز (چهارشنبه) با حضور استاندار گیلان رهاسازی شد.

آب سدسفیدرود در گیلان رهاسازی شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس استاندار گیلان روز چهارشنبه در حاشیه رهاسازی آب سدسفیدرود در جمع خبرنگاران گفت: رهاسازی آب ذخیره شده پشت سدسفیدرود و بازگشایی دریچه های این سد به‌منظور آغاز سال زراعی جدید، تامین آب مورد نیاز شالیزارهای استان و در پاسخ به مطالبات و درخواست‌های کشاورزان زودتر از سال گذشته انجام شد.

هادی حق‌شناس اظهار کرد: در حالی که ۲ ماه پیش ذخیره سد سفیدرود ۲۰ درصد کمتر از سال گذشته بود؛ امروز نه تنها آن عقب‌ماندگی جبران شد بلکه با افزایش ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، شاهد ذخیره ۲۰۰ میلیون مترمکعب آب مازاد هستیم که نوید خوبی برای کشاورزان است.

وی با تشریح برنامه زمان‌بندی توزیع آب برای شالیزارهای گیلان بیان کرد: بر اساس تقویم تدوین شده توسط شرکت آب منطقه‌ای و سازمان جهاد کشاورزی، رهاسازی آب تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه به‌صورت پیوسته ادامه دارد و پس از آن نیز طبق نیاز شالیزارها در بخش‌های مختلف، نوبت‌بندی و توزیع آب با دقت کامل انجام می‌شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه سال گذشته به رغم چالش‌های موجود، ۹۸ درصد کشاورزان آب مورد نیاز خود را به‌طور کامل دریافت کردند ابراز امیدواری کرد تا امسال نیز با توجه به ذخیره مطلوب سد و افزایش حجم آب نسبت به سال گذشته، با همراهی مردم و مدیریت بهینه منابع، سالی بسیار بهتر و پربارتر را در حوزه تولید محصولات کشاورزی شاهد باشیم.

وحید خرمی مدیرعامل آب منطقه‌ای گیلان نیز روز گذشته به خبرنگار ایرنا گفته بود: هم‌اینک ۹۸۵ میلیون مترمکعب آب در سدسفیدرود ذخیره سازی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر است.

پربازدیدترین آخرین اخبار