کشوردوست؛ قرار دلهای بیقرار رهبر شهیدمان /روایت هفتاد شب ایستادگی در دیار بابالرضا + فیلم
به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، لرزید کاخ ظلم ز الله اکبرش؛ هفتاد شب است که کشوردوست قرار دلهای بیقرار رهبر شهیدمان شده است.
روایت هفتاد شب ایستادگی در دیار بابالرضا / بجنوردیها برای هفتادمین شب متوالی میدان را خالی نکردند
خبرنگار SNN TV از بجنورد: مردم خراسان شمالی، دیار بابالرضا و گنجینه معرفتها، امشب برای هفتادمین شب پیاپی در میدان خیابان حاضر شدند.
مردمی که در باران و برف و سرما در همین میدان ایستادند؛ در شبهای قدر سجاده پهن کردند و قرآن بر سر گذاشتند؛ عید سال جدید را در همین میدان گرامی داشتند و سیزدهبهدر را نیز در همینجا گذراندند. امروز هفتادمین شب حضورشان ثبت شد تا نشان دهند به هیچوجه حاضر نیستند این میدان را خالی کنند.
شکوه حضور مردم اراک در هفتادمین شب حماسه سازی/یک ایران جان فدای دفاع از وطن
تصاویر هوایی از جمعیت انبوه مردم اراک در هفتادمین شب حضور را مشاهده کنید؛ همولایتیهای شهید سپهبد محمد پاکپور فرمانده شهید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۷۰ شب است که میدان داری میکنند.
هفتادمین شب حضور متوالی مردم قهرمان خرم آباد در خیابان/ملت مبعوث شده میدان را ترک نخواهند کرد
گرگان خروشان؛ هفتاد شب است که مثل امواج خزر آرام نمیگیرد
خبرنگار SNN TV از گلستان: مردم گرگان، خروشان همچون امواج طوفنده دریای خزر و استوار مانند درختان باصلابت جنگلهای هیرکانی، در هفتادمین شب از تجمعات ضد استکباری خود، همنوا با حافظان تنگه هرمز سرود اقتدار سر میدهند.
هفتادمین شب حماسه مردم بابل در خط مقدم خیابان
خروش تماشایی مردم اردبیل به شب هفتادم رسید
ادامه دارد ...