اعتراضات مردم انگليس فروپاشي و تزلزل در درون حاكميت را نشان مي‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۲۶۶
هدایت خواه در گفت وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

اعتراضات مردم انگليس فروپاشي و تزلزل در درون حاكميت را نشان مي‌دهد

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس تاكيد كرد: اعتراضات گسترده مردمي در انگلستان، تزلزل و فراهم شدن زمينه‌هاي فروپاشي در حاكميت اين كشور را نشان مي‌دهد.
ستار هدايت خواه در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه آمريكا و اروپا هميشه از حقوق بشر استفاده ابزاري كردند، گفت: ادعاي آنان مبني بر پشتيباني از حقوق بشر، در حقيقت حقوق بشر در مفهوم كلي و جهاني نيست بلكه حقوق بشري است كه در خدمت آنان و اهدافشان باشد.

وي برخورد خشونت آميز دولت انگليس با معترضان را نمونه آشكار نقض حقوق بشر از سوي آنان برشمرد و گفت: سكوت سازمان ملل در برابر اقدامات خشونت آميز دولتمردان انگليس نيز نشان مي دهد كه سازمان‌هاي بين المللي تنها در جهت اهداف و منافع آمريكا و غرب به ويژه انگليس حركت مي كنند.

عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس اضافه كرد: اينگونه اقدامات بيش از پيش چهره ضد حقوق بشري انگليس را براي جهانيان اثبات مي كند.

هدايت خواه ادامه داد: سكوت سازمان‌هاي بين المللي در برابر اقدامات دولتمردان انگلستان رسوايي ديگري براي آنان است و افكار عمومي جهان امروز بيش از پيش به تناقض‌گويي‌هاي سازمان‌هاي بين المللي پيبرده است.

وي بيان داشت: اقدامات خشونت آميز دولت انگليس را چه اين سازمان‌هاي بين المللي محكوم كنند و چه نكنند آنچه حائز اهميت است اين است كه افكار عمومي دنيا اين گونه اقدامات را محكوم كرده است.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اضافه كرد: در تناقض گويي مردان انگليس در زمينه دفاع از حقوق بشر همين بس كه در برابر مشتي عوامل برانداز و بيگانه در ايران، سخن از حقوق بشر مي كنند اما تاب تحمل كوچكترين اعتراضات مردم خودشان را ندارند و در برابر ديدگاه جهانيان دست به سركوب آنان مي زنند.

هدايت خواه تصريح كرد: ممكن است دولت انگليس به طور موقت اعتراضات مردمي را سركوب كند اما روزي اين آتش زيرخاكستر شلعه ور شده و بساط حكومت ضد بشري آنان را برهم مي زند.

وي يكي ديگر از رفتارهاي دو گانه انگليس را برآشفته شدن آن در برابر اقدامات توطئه افكنانه‌ در سوريه عنوان كرد و گفت: اين در حالي است كه شاهد به خاك و خون كشيده شدن زنان، كودكان و مردان در بحرين و يمن  در مقابل سكوت مدعيان هستيم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار