رئيس جمهور در حاشيه هيئت دولت:
دولت تصويب كرد تا 25 ميليارد تومان به مردم سومالي كمك شود/دولت انگليس به خودش بيايد
رئيس جمهور گفت: دولت تصويب كرد كه 25 ميليارد تومان كمك براي مردم سومالي ارسال شود و از مردم درخواست مي كنيم به واسطه شماره حساب ها و مراكزي كه مشخص شده كمك هاي خود را ارسال كنند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد پيش از ظهر امروز پس از جلسه هئيت دولت با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص كشتار و سركوب مردم انگلستان گفت: اين مشكلات به دليل نوع مديريتي كه اعمال مي شود بوجود مي آيد.
وي گفت: توده هاي مردم طرفدار صلح و همبستگي هستند اما عامل اصلي گسسل ها و ظلم ها مديريت هاي حاكم بر جوامع هستند كه طي سده اخير بدترين آن را اعمال كردند.
رئيس جمهور افزود: در سده اخير 100 ميليون نفر در جنگ ها كشته شدند كه اين نيز حاصل مديريت هاي سياسي موجود در جهان است كه كدورت ها و فاصله هاي طبقاتي را بي نظير كرده است.
احمدي نژاد افزود: از نظر اين دولت ها هيچ كس حرمتي ندارد، حرف ملت ها شنيده نمي شود به طوري كه امروز جلوه آنها را در انگلستان مي بينيم.
وي همچنين در خصوص مصاحبه اي كه با شبكه يورونيوز انجام داده بود و سوالي كه خبرنگار اين شبكه در خصوص اپوزيسيون مطرح كرده بود، گفت: اپوزيسيون مردمي هستند كه در كف لندن كتك مي خورند توده هاي مردمي هستند كه كسي حرف آنها را نمي شوند و اين دولت ها مدعي حقوق بشر هستند.
رئيس جمهور گفت: اين چه رفتاري است كه پليس با اين هجمه مردمي انگلستان را در خيابان ها كتك مي زند من توصيه مي كنم به مسئولان انگليسي كه بدانند دوره عوض شده، دوره اي نيست كه چند خانواده دور هم جمع شده و به هر اسم دنيا را غارت كنند و بقيه برده آنها شود.
احمدي نژاد با اشاره به اينكه بايد حرف ملت ها را بشوند، تاكيد كرد: بخش عظيم مردم انگلستان زيرفشارهاي اقتصادي طاقتشان تمام شده است.
وي افزود: بحران اقتصادي را به خاطر مديريت ضعيف درست كردند و جبران آن را بر گردن توده هاي مردم انداختند.
رئيس جمهور گفت: اينها بودند كه بحران اقتصادي درست كردند و بعد كسري ايجاد شده را به جاي آنكه از سرمايه هاي خود جبران كنند به سراغ مردم رفتند و آنها را تحت فشار قرار دادند
احمدي نژاد ادامه داد: و بعد از آن اين گونه پوشش دادند كه اينها اراذل و اوباش و قاچاقي هستند پس اگر انگليس اين همه قاچاقي دارد بايد اين كشور را محاكمه كنيم.
وي گفت: شنيده شده كه در اين اغتشاشات اموال زيادي از مردم غارت شده در حالي كه دولت انگليس بايد به خودش بيايد و كنار مردم قرار گيرد و مديريت خود را اصلاح نمايد.
رئيس جمهور تاكيد كرد: اين كشورها به جاي لشكركشي به عراق و افغانستان و ليبي و خراب كردن زيرساخت هاي آن براي بهره برداري از منابع نفتي آن، به مشكل مردم خودشان برسند.
احميد نژاد گفت: مقداري از پول هايي را كه انباشته كردند براي رفع مشكلات جامعه شان هزينه كنند.
وي افزود: همه بدانند كه انسان ها بيدار شدند و دوره اي نيست كه در لندن بنشينند و با دروغ و فريب ذهن مردم خود را از مسائل اساسي منحرف كنند و يا اينكه در دنيا دخالت كنند.
رئيس جمهور گفت: توصيه مي كنم كه فرياد مردم و مطالبه آنها را بشنوند و اين طور نباشد كه چند حزب با هم به رفع و فتح بپردازند و مردم مجبور شوند از بد به بدتر پناه ببرند.
احمدي نژاد تاكيد كرد: من نگرانم كه يك انفجار در غرب ايجاد شود و كسي نتواند جلوي آن را بگيرد.
وي با بيان اينكه مردم اروپا سختي هاي زيادي كشيدند، گفت: در جنگ جهاني تعداد زيادي از مردم اروپا كشته شدند الان هم شرايط به همان شكل شده است من به مديران اروپايي نصحيت مي كنم كه عادلانه و عاقلانه تصميم بگيرند.
رئيس جمهور همچنين در خصوص عملكرد سازمان ملل و حقوق بشر عنوان كرد: سازمان ملل و حقوق بشر بايد چه اتفاقي بيفتند كه شوراي امنيت عكس العمل نشان دهد آيا شوراي امنيت مي تواند يك عضو خود را محكوم كند، اگر نمي تواند نشان مي دهد كه ساختار مديريتي جهان مشكل دارد.
احمدي نژاد گفت: اميدوارم در ماه مبارك رمضان همه مشكلات مردم جهان و فسادي هايي كه ناشي از فساد دولت ها است برطرف شود.
وي در خصوص مشكلات سومالي عنوان كرد: دولت تصويب كرده است كه 25 ميليارد تومان كمك براي مردم سومالي فرستاده شود و از مردم هم مي خواهم به واسطه شماره حساب ها و مراكزي كه مشخص شده است كمك هاي خود را ارسال كنند.
رئيس جمهور ادامه داد: چطور است كه در عرض چند روز 13 هزار بمب بر سر مردم عراق ريختند اما وقتي مي گوييم چند هواپيما آب و خوراكي براي مردم سومالي ببرند اين كار را نمي كنند و آن را به اين سو و آن سو پاس مي دهند
احمدي نژاد گفت: اين مشكل جامعه بشري است كه بايد با همت مردم اين مشكل به يك باره حل شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰