امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم در کرمانشاه به صورت غیرحضوری برگزار می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۵۶۵۱

امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم در کرمانشاه به صورت غیرحضوری برگزار می شود

معاون استاندار کرمانشاه گفت: بر این اساس، اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه موظف شده است اقدامات لازم برای برقراری شرایط مناسب به منظور برگزاری غیرحضوری این امتحانات را فراهم کند‌.

امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم در کرمانشاه به صورت غیرحضوری برگزار می شود

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، بهرام سلیمانی معاون استاندار کرمانشاه امروز اظهار داشت: امتحانات پایان سال پایه‌های هفتم تا دهم در این استان غیر حضوری شد.

وی گفت: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از ماه‌های سال تحصیلی در بستر آموزش مجازی سپری شده است و همچنین با در نظر گرفتن دغدغه و نگرانی خانواده‌ها برای حضور فرزندانشان در مدارس، مقرر شد با استفاده از ظرفیت اختیارات تفویض شده به استانداران، امتحانات پایه‌های یادشده به صورت غیرحضوری برگزار شود.

 

سلیمانی افزود: بر این اساس، اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه موظف شده است اقدامات لازم برای برقراری شرایط مناسب به منظور برگزاری غیرحضوری این امتحانات را فراهم آورد.

معاون استاندار کرمانشاه تأکید کرد: این تصمیم با هدف کاهش نگرانی خانواده‌ها و رعایت عدالت آموزشی در شرایطی اتخاذ شده که دانش‌آموزان بخش قابل توجهی از آموزش خود را در فضای مجازی دنبال کرده‌اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار