وزير ورزش و امور جوانان:
ورزش همگانی، قهرمانی و موضوعات فرهنگی و معنوی از اولویتهای بخش ورزش است
محمد عباسی با اشاره به اولویت های وزارتخانه جدید در بخش ورزش گفت: هدف ما این است که هیچ بخشی مورد غفلت قرار نگیرد و یک سری اولویت ها مانند توجه به ورزش همگانی، قهرمانی در کنار موضوعات فرهنگی و معنوی از اولویت های ما در بخش ورزش ست.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، وزیر ورزش و امور جوانان درباره برنامه های وزارتخانه جدید اظهار داشت: ایجاد این ظرفیت جدید در امر جوانان و ورزش یک سری توقعات جدیدی را برای کشور و مردم فراهم کرده است تا بتوان از این ظرفیت جدید هم در توسعه امر ورزش و هم جوانان برنامه هایی را پیاده کرد.
عباسی در ادامه افزود: در این ظرفیت جدید بنا داریم تا در کنار ورزش قهرمانی به ورزش های همگانی و در عین حال موضوعات و مسائل جوانان پرداخته شود که در نظام برنامه ریزی و ساختار جدید این کار باید این اتفاق بیافتد.
وی تاکید کرد: هدف ما هم همین است که هیچ بخشی؛ هم موضوع جوانان و هم مسئله ورزش مورد غفلت قرار نگیرد. البته یک سری اولویت ها در بخش ورزش وجود دارد، در عین حالی که به ورزش قهرمانی توجه می شود در کنار آن ورزش همگانی هم مورد توجه ویژه قرار خواهد گرفت.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه اتمام و پیگیری پروژه های ورزشی، استفاده بهینه از اماکن ورزشی، توجه به ورزش بانوان و دانش آموزان و پیگیری مسائل معنوی و فرهنگی در ورزش های قهرمانی را از دیگر اهداف و برنامه های این وزارتخانه جدید در بخش ورزش عنوان کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰