پیش‌بینی برداشت ۱۵۰ هزار تن گندم در کهگیلویه و بویراحمد / خرید تضمینی در ۱۱ مرکز ادامه دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۸۸۳۰

پیش‌بینی برداشت ۱۵۰ هزار تن گندم در کهگیلویه و بویراحمد / خرید تضمینی در ۱۱ مرکز ادامه دارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به روند مطلوب برداشت محصولات پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۵۰ هزار تن گندم برداشت شود و تاکنون بیش از ۱۸ هزار تن گندم سیلویی و بذری از کشاورزان خریداری شده است.
پیش‌بینی برداشت ۱۵۰ هزار تن گندم در کهگیلویه و بویراحمد / خرید تضمینی در ۱۱ مرکز ادامه دارد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا فرازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بازدید از مرکز خرید تضمینی گندم در باشت و وضعیت مطلوب برداشت محصولات پاییزه، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۵۰ هزار تن گندم در استان برداشت شود.

وی بیان کرد: تا این لحظه، خرید تضمینی با همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه‌های اجرایی در ۱۱ مرکز خرید استان، از جمله سه مرکز در باشت، به شکلی رضایت‌بخش در حال انجام است.

 وی افزود: این روند مطلوب، نشان‌دهنده تلاش مضاعف کشاورزان و همکاری دستگاه‌های حمایتی در راستای تأمین امنیت غذایی کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: تا امروز، مجموع گندم سیلویی خریداری شده به ۱۴ هزار و ۹۰۶ تن و گندم بذری به سه هزار و ۸۳۲ تن رسیده که در مجموع ۱۸ هزار و ۷۳۸ تن گندم سیلویی و بذری در استان خریداری شده است.

 فرازی خاطرنشان کرد: همکاری و هماهنگی بین‌بخشی در زمینه خرید تضمینی گندم باقوت ادامه خواهد داشت.

 وی با اشاره به دیگر محصولات پاییزه برداشت شده در استان، گفت: تاکنون ۹۶ تن کلزا خریداری و ۱۵ تن کاملینا نیز برداشت شده است.

 فرازی با اشاره به نقش گندم به‌عنوان کالایی راهبردی در امنیت غذایی کشور و نگهداری گندمهای خریداری شده در سیلوهای استاندارد افزود: ضروری است اسناد در سریع‌ترین زمان ممکن تکمیل و به بانک‌ ارسال شوند.

فرازی ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان مراکز خرید و کشاورزان بر لزوم صیانت از دسترنج کشاورزان و تداوم این همکاری‌ها برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی تأکید کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار