طرح نظارت بر نمایندگان باز هم به تعویق افتاد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۰۱۱
مجلس درگیر ماده‌های بی‌شمار لایحه امور گمرکی؛

طرح نظارت بر نمایندگان باز هم به تعویق افتاد

پیشی گرفتن نوبت بررسی لایحه امور گمرکی با 163 ماده نسبت به طرح قدیمی‌تری مثل نظارت بر نمایندگان باعث شد تا مطرح شدن این خواسته مقام معظم رهبری در مجلس چند ماه دیگر به تعویق بیفتد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آغاز بررسی لایحه امور گمرکی با بیش از 163 ماده، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، باعث خواهد شد بررسی طرح نظارت بر نمایندگان باز هم به تعویق بیفتد.

لازم به ذکر است، لايحه امور گمركي پيش از اين براساس اصل 85 قانون اساسي از سوي كميسيون اقتصادي مجلس به تصويب رسيده و در صحن علني مدت اجراي آزمايشي آن تعيين شده بود كه از سوي شوراي نگهبان مورد ايراد قرار گرفت و با تصميم مجدد نمايندگان، براي تأمين نظر اين شورا در دستور كار صحن علني قرار گرفت و كليات آن در جلسه علني روز سه‌شنبه، چهارم مرداد سال‌جاري به تصويب نمايندگان رسيد.

با توجه به بندهای بی شمار این لایحه و بررسی تنها 15 ماده پس از گذشت سه هفته از آغاز آن پیش بینی می شود كه بررسی کامل این لایحه، زمان زیادی از وقت مجلس را بگیرد و طرح های دیگر مدت زیادی در صف انتظار باقی بمانند.

البته با توجه به عدم تمایل نمایندگان مجلس هشتم به مطرح شدن بحث نظارت، تنظیم نوبت بررسی لوایح و طرح ها را نباید چندان اتفاقی و مربوط به موارد دیگر دانست.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار