ورود تعزیرات برای ساماندهی نرخ جوجه یکروزه در گلستان

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، جلسه اتاق وضعیت رصد، پیگیری و نظارت بر فروش جوجه یکروزه استان گلستان که با حضور مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، نمایندگان پلیس امنیت اقتصادی و مدیران مرتبط برگزار شد.
در این نشست بر تشدید نظارتها و برخورد قانونی با متخلفان حوزه عرضه جوجه یکروزه تأکید شد.
در این جلسه، وضعیت تولید، تأمین و عرضه جوجه یکروزه مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت رصد مستمر بازار، جلوگیری از گرانفروشی و تأمین بهموقع نیاز واحدهای پرورشی تأکید شد.
همچنین مقرر شد تیمهای مشترک نظارتی متشکل از کارشناسان حوزههای بازرگانی، بازرسی و نظارت، امور دام، تعزیرات حکومتی و پلیس امنیت اقتصادی با حضور در واحدهای مرغ مادر، ضمن بررسی روند عرضه جوجه، با هرگونه تخلف برخورد قاطع و قانونی انجام دهند.
ابراهیم هزارجریبی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان در این نشست اعلام کرد: در راستای مقابله با تخلفات بازار جوجه یکروزه، ۱۰ پرونده تخلف به ارزش ۴۹۵ میلیارد ریال در روز دوشنبه تشکیل و برای رسیدگی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است