طنز/نگراني مادر آقازاده لندن‌نشين
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۰۸۷
نتيجه آشوبگري حسودان مزاحم

طنز/نگراني مادر آقازاده لندن‌نشين

چون مي‌دانم از سر كنجكاوي ممكن است مانند خواهرت بروي و از وسط ساندويچ‌فروشي‌هاي محل اغتشاش، شام تهيه كني، دل نگرانت شده‌ام!
گروه سياسي-خبرگزاري دانشجو؛ بعد از آنكه اغتشاشات لندن به خيروخوشي برگزار شد و مشتي اوباش كه از زير علم ملكه بريتانيا خارج شده بودند اقدام به اعتراض و آشوب كردند و دل بي‌بي‌سي را به درد آوردند، متن بيانيه‌اي به اين شرح محض ابراز نگراني از سوي مادر آقازاده لندن نشين منتشر و در اختيار رسانه‌ها قرار گرفت:
 
فرزند دلبندم سلام

اميدوارم كه خوب و خوش و سلامت در آكسفورد راحت باشي و هواي لندن احوالاتت را بهتر كرده باشد.

راستش را بخواهي تا حدودي نگراني دارم برايت و از همين بابت بيانيه دادم در رسانه‌ها! البته مي‌دانم كه مزاجت رو به‌راه و خلقت سر جايش است فقط ناراحت اين اغتشاشات لندن هستم!

نه اينكه مي‌دانم از سر كنجكاوي ممكن است مانند خواهرت بروي و از وسط ساندويچ‌فروشي‌هاي محل اغتشاش، شام تهيه كني، دل نگرانت شده‌ام!

البته يك نگراني ديگر هم دارم. شنيده‌ام كه آنجا دود چراغ مي خوري. البته گمان نكنم آن يك قران و دوزاري كه با خودت بردي به اين زودي تمام شده باشد كه مجبور شوي جاي غذا، ‌دود چراغ بخوري!!!

حدس من اين است كه داري آنجا دوكتورا مي‌گيري تا براي جامعه خودت فردي مفيد شوي و ريشه همه‌جور مرض را ريشه‌كن كني برود دنبال كارش! مي‌گويند خودت هم گفته‌اي داري تحصيلاتت را ادامه مي‌دهي و دوكتورا مي‌گيري!‌ پس وسط اين شلوغي‌هاي لندن چطوري درست را مي‌خواني؟

به پليس لندن بگو اين اغتشاشگرها را هر چه زودتر با بيل خاموش كنند (آخر شنيده‌ام چدتايشان آتش گرفته‌اند زبان بسته‌ها) تا جيغ و دادشان مزاحم درس و مشقت نشود! اگر استاد از درس خواندنت راضي نبود و قفت با والدينت بيا،‌ من اين همه راه را چطوري بيايم دانشگاهتان؟

خلاصه اميدوارم اين اغتشاشات روي كيفيت تحصيلي ات اثر منفي نگذاشته و افت تحصيليلي تو را موجب نگردد!

مراقب خودت باش،‌نگران احضاريه‌هاي دادگاه و دادستاني و . . . هم نباش،‌خوب و محكم و آرام آرام (در حد چندين سال) درس بخوان تا چشم اين حسودهاي بخيل بتركد انشاا...

مادر چشم به‌راهت
پربازدیدترین آخرین اخبار