کد خبر:۱۴۱۱۱۶
محصولي خبر داد:
رشد بيش از 200 درصدي ساخت مسکن براي محرومان و معلولان
وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی گفت: ساخت مسکن محرومان و معلولان پارسال در مقایسه با میانگین سال های 85 تا 88 ، 209 درصد رشد داشت.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محصولی در مراسم تودیع خود و معارفه وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: میانگین سالانه ساخت مسکن برای محرومان و معلولان در چهار سال85 تا 88، هفت هزار و 602 واحد با سرانه 150 میلیون ریال و پارسال ، 23 هزار و 500 واحد با سرانه300 میلیون ریال بود.
وی با تاکید بر اینکه این موفقیت ها بدون حمایت دولت و شخص رئیس جمهور حاصل نمی شد ، به افزایش حدود500 درصدی بودجه تخصیص یافته اشاره کرد و گفت: تجهیز و تعمیر خانه های محرومان و معلولان هم به طور میانگین از 28 هزار و 837 واحد به171 هزار و 200 واحد افزایش یافت.
وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی با بیان اینکه تامین جهیزیه برای نوعروسان نیازمند نیز از میانگین سالانه 32 هزار و 925 به 80 هزار و 800 مورد رسید افزود:سرانه هر جهیزیه هم از500 هزار تومان به یک میلیون تومان افزایش و در نتیجه کل بودجه تخصیص یافته در این زمینه400 درصد رشد داشته است.
محصولی به اجرای طرح نهضت مسکن معلولان و زنان سرپرست خانوار و مددجو اشاره و اضافه کرد: بر اساس این طرح60 هزار واحد مسکونی در هر سال و در دولت دهم حدود200 هزار واحد مسکونی در این جهت ساخته می شود.
وی با اشاره به نقش وزارت رفاه و تامین اجتماعی در اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و ثبت شماره حساب خانوارهای متقاضی دریافت یارانه افزود: بیش از 18 میلیون خانوار به تعداد72 میلیون و 400 هزار نفر برای دریافت یارانه در سایت وزارت رفاه و تامین اجتماعی ثبت نام کردند.
وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی ، تنظیم آئین نامه های اجرایی قانون بیماران خاص و صعب العلاج و نیز زیر پوشش قرار دادن یک میلیون نفر از افراد فاقد دفترچه بیمه درمانی را از دیگر اقدامات این وزارتخانه برشمرد.
محصولي در ادامه شیخ الاسلام، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برادری ولایت مدار، دلسوز ، متدین ، انقلابی و خدمتگزاری مخلص، مدیر و مدبر خواند و افزود: باید همزمانی شروع کار رسمی وی را با ماه مبارک رمضان به فال نیک بگیریم. در این مراسم رئیس جمهور و آقای عباسی وزیر سابق تعاون نیز حضور داشتند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰