کد خبر:۱۴۱۱۳۵
پيام تسليت آيتالله تسخيری به مناسبت درگذشت رئيس جمعيت علمای مسلمين الجزائر
دبيرکل مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی در پيامی ارتحال مرد علم و جهاد و عمل علامه بزرگ شيخ عبدالرحمن شيبان، رئيس جمعيت علمای مسلمين الجزاير را به اعضای جمعيت علمای مسلمين الجزائر تسليت گفت.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو در پيام آيتالله تسخيری به مناسبت درگذشت رئيس جمعيت علمای مسلمين الجزائر آمده است: خبر ارتحال مرد علم و جهاد و عمل در راه نشر سخن حق در سراسر جهان اسلام و اجرای احکام قرآن در تمامی زندگی علامه قرآن در تمامی زندگی درباره جهاد و تلاش ماه مبارک رمضان برای ما تکان دهنده بود.
اينک به نام صدها تن از علمای مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی در سراسر جهان اسلام و مردم مجاهد الجزاير ضمن تسليت اين فاجعه دردناک به امت اسلامی و همه سوگواران از خداوند متعال مسألت داريم آن فقيد سعيد را غرق در رحمت واسعهاش گرداند و به بازماندگان، دوستان و خانواده محترم وی صبر و شکيبايی عنايت بفرمايد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰