کد خبر:۱۴۱۴۲۵
كرمي‌راد در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

جا دارد كه به جاي نمايشگاه يك ماهه يك نمايشگاه دائمي قرآن داشته باشيم

عضو فراكسيون قرآن و عترت مجلس گفت: جامعه ما تشنه معارف قرآني و ديني است و جا دارد كه به جاي نمايشگاه يك ماهه يك نمايشگاه دائمي قرآن داشته باشيم.
محمد كرمي‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، اظهار داشت: جامعه ما تشنه معارف قرآني و ديني است و اقدامات گسترده‌اي را براي تبيين موضوعات مختلف قرآني مي‌طلبد.
 
وي افزود: جامعه ما نياز دارد كه يك نمايشگاه دائمي قرآن در حد و اندازه اين نمايشگاه بين‌المللي داشته باشيم.
 
عضو فراكسيون قرآن و عترت مجلس همچنين گفت: با اينكه در زمينه قرآني پژوهش‌هاي زيادي در كشور ما صورت گرفته و حتي از كشورهايي مانند عربستان كه ادعاي ام‌القرايي جهان اسلام را دارد صدها گام جلوتر هستيم اما باز نبايد به اين اقدامات مغرور شويم.
 
كرمي‌راد تصريح كرد: جامعه ايران براي الگو بودن براي جهان اسلام و دنيا نياز دارد كه با قرآن و معارف ديني انس و الفت بيشتري داشته باشد.
 
وي يادآور شد: متوليان فرهنگي ما در گذشته رسالت سنگين خود در حوزه ديني را نتوانستند انجام دهند به طوريكه حتي در مواردي براي ترويج فعاليت‌هاي قرآني سنگ‌اندازي هم مي‌شد.
 
عضو فراكسيون قرآن و عترت مجلس خاطرنشان كرد: پناهندگي برخي متوليان فرهنگي به خارج از كشور و همسويي آنها با غرب در جريان فتنه سال 88 به خوبي نشان مي‌دهد كه آنها اعتقادي به رسوخ فرهنگ قرآني در جامعه نداشتند.
 
كرمي‌راد اذعان داشت: حتي برخي از اين افرادي كه در گذشته ادعاي صاحب‌نظري در زمينه فرهنگي و اجتماعي داشتند در حال حاضر حتي بر وحياني بودن قرآن هم ايراد مي‌گيرند.
 
وي تاكيد كرد: هنوز كاستي‌هاي زيادي در زمينه ترويج و رسوخ فرهنگ قرآني وجود دارد و اگر فرهنگ قرآن در جامعه نهادينه شود خيلي از مشكلات اجتماعي رخت برمي‌بندد.
 
عضو فراكسيون قرآن و عترت مجلس همچنين گفت: عدم كفايت برخي از مسئولان قرآني در نقاط مختلف كشور، وظايف سنگين ترويج فرهنگ قرآني را با مشكل روبرو مي‌كند و بعضا رابطه‌ها به گماشته شدن مسئولاني مي‌انجامد كه خيلي با فرهنگ قرآني انس ندارند.
 
كرمي‌راد يادآور شد: پتانسيل‌هاي بسيار بالايي براي فعاليت‌هاي فرهنگي و ترويج فرهنگ قرآني داريم كه اگر در جاي خودش از آنها استفاده كنيم خيلي از ضعف‌ها برچيده مي‌شود.
 
وي در خصوص نمايشگاه امسال قرآن گفت: در نمايشگاه امسال كارهاي ارزشمند جديدي در زمينه‌هاي چاپ، ديجيتال و فعاليت‌هاي هنري و پژوهشي صورت گرفته است.
 
عضو فراكسيون قرآن و عترت مجلس در پايان گفت: با وجود كاستي‌هايي كه در نوزدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن وجود دارد، اما بخش‌هاي مختلفي متناسب با اقشار مختلف جامعه در اين نمايشگاه تشكيل شده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار