کد خبر:۱۴۱۴۷۶۴
خبرنگار صداوسیما : صدای انفجار در سیریک ناشی از مقابله با شناورهای متخلف بود + فیلم
خبرنگار صداوسیما از هرمزگان گزارش داد: صدای شنیدهشده در شهرستان سیریک به احتمال زیاد ناشی از فعالیتها و مقابله نیروهای دریایی با شناورهای متخلفی بوده است که قصد عبور غیرمجاز از تنگه هرمز را داشتهاند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ حسین اژدهایی، خبرنگار صداوسیما در هرمزگان اطلاع داد: برخی هماستانیهای ما در شهرستان سیریک از شنیدن دو صدای شبیه به انفجار خبر دادند؛ یک منبع آگاه در استان هرمزگان اعلام کرد که هیچگونه اصابت یا حادثهای در محدوده مورد نظر و نوار ساحلی مشاهده نشده است و بر همین اساس، احتمال میرود صدای شنیدهشده مربوط به فعالیتها و مقابله نیروهای دریایی در دریا باشد.
وی افزود: در بندرعباس نیز حدود ۲۰ دقیقه پیش دو صدای مشابه شنیده شد؛ تقریباً با همان شدتی که مردم شهرستان سیریک گزارش کرده بودند اما تاکنون هیچ نشانهای از وقوع انفجار در شهر یا اطراف آن مشاهده و گزارش نشده است و در حال حاضر هیچ گزارش رسمی از وقوع حادثه در مناطق مسکونی یا ساحلی استان دریافت نشده و پیگیریها همچنان ادامه دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰