کشف و معدوم‌سازی ۴.۵ تن فرآورده دامی غیربهداشتی در کرمانشاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۴۶۷

کشف و معدوم‌سازی ۴.۵ تن فرآورده دامی غیربهداشتی در کرمانشاه

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه از اجرای مرحله دوم طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و کشف و معدوم‌سازی بیش از ۴.۵ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در یک ماه گذشته خبر داد و گفت کارشناسان دامپزشکی بر ۱۷ هزار و ۵۸۲ رأس دام سبک و چهار میلیون قطعه مرغ در کشتارگاه‌های استان نظارت کرده‌اند.
معدوم سازی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رامین سمیعیان مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه، از اجرای گسترده مرحله دوم طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی در یک ماه گذشته خبر داد و اظهار کرد: در جریان این طرح، بیش از 4.5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی شناسایی، ضبط و معدوم شده است.

وی عنوان کرد: طی یک ماه گذشته کارشناسان دامپزشکی استان نظارت دقیقی بر فرآیند تولید و عرضه فرآورده‌های دامی داشته‌اند و در همین راستا 17 هزار و 582 رأس دام سبک، 4 هزار و 423 رأس دام سنگین و بیش از چهار میلیون قطعه مرغ در کشتارگاه‌های استان مورد بازرسی و کنترل بهداشتی قرار گرفتند.

سمیعیان افزود: در این مدت بیش از 16 هزار بازدید از مراکز عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی و کشتارگاه‌های دام و طیور انجام شد. همچنین برای مقابله با کشتار غیرمجاز، بیش از یک هزار و 200 بازدید تخصصی صورت گرفت و افزون بر 150 بازدید مشترک نیز با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در نقاط مختلف استان به اجرا درآمد.

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه با بیان اینکه سلامت و امنیت غذایی شهروندان از اولویت‌های اصلی این مجموعه است، تصریح کرد: نتیجه این بازرسی‌ها کشف و امحای بیش از 4.5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی و غیرقابل مصرف بود که به منظور جلوگیری از ورود محصولات ناسالم به بازار و حفظ سلامت مصرف‌کنندگان انجام شد.

سمیعیان بیان کرد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در تمامی مراحل تولید، نگهداری، حمل‌ونقل و عرضه فرآورده‌های خام دامی به صورت مستمر ادامه دارد و با هرگونه تخلف در این حوزه مطابق ضوابط قانونی برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت این نظارت‌ها گفت: سلامت فرآورده‌های خام دامی نقش مستقیمی در تأمین سلامت عمومی جامعه دارد و کارشناسان دامپزشکی به شکل شبانه‌روزی بر مراکز تحت پوشش نظارت می‌کنند.

 

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: تمامی فرآورده‌های غیربهداشتی کشف‌شده پس از انجام بررسی‌های کارشناسی و طی مراحل قانونی از چرخه مصرف خارج و معدوم شدند تا هیچ‌گونه خطری متوجه سلامت شهروندان نشود.

سمیعیان از مردم خواست هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی، مراکز مجاز و دارای تأییدیه‌های بهداشتی را انتخاب کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه 1512 دامپزشکی اطلاع دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار