ماندگاری هوای گرم در تهران تا دوشنبه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۸۵۱۵

ماندگاری هوای گرم در تهران تا دوشنبه

اداره‌کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به وزش باد در استان، از ماندگاری هوای گرم در تهران تا دوشنبه (اول تیرماه) خبر داد.
گرمای تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر پایه الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران، صاف تا کمی ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش وزش باد طی پنج روز آینده پیش‌بینی می‌شود همچنین تا روز دوشنبه (اول تیر) ماندگاری هوا گرم مورد انتظار است.

طی این مدت، افزایش باد در سطح استان به‌ویژه در نیمه‌جنوبی و غربی و در بعضی ساعات عصر و شب، وزش باد شدید و گاهی با گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران، یک‌شنبه (۳۱ خرداد) صاف و وزش باد، گاهی افزایش باد و در بعدازظهر وزش باد شدید با بیشترین و کمترین دمای ۳۹ و ۲۷ درجه سانتیگراد و دوشنبه (یک تیر) صاف و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال گردوخاک با بیشینه و کمینه دمای ۳۹ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار