تسهیلات مسکن محرومان در گیلان/از افزایش سقف وام تا تحویل ۱۲۰ واحد مسکونی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۹۱۰۲

تسهیلات مسکن محرومان در گیلان/از افزایش سقف وام تا تحویل ۱۲۰ واحد مسکونی

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به ابلاغ تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به ۷ بانک عامل و معرفی بیش از ۳۰۰ متقاضی، اعلام کرد که ۱۲۰ واحد مسکونی تا پایان شهریورماه و ۳۶ واحد در بندر انزلی تا پایان تیرماه به بهره‌برداران تحویل خواهد شد.
ساخت مسکن محرومان در گیلان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن گیلان افزود: ۵۰۰ میلیون تومان دیگر نیز بصورت تسهیلات ارزان قیمت بلند مدت با بازپرداخت ۲۰ ساله و کارمزد پنج درصد می‌باشد.

وی اظهار کرد: براساس مصوبه هیات وزیران در بهمن ماه سال ۱۴۰۴، افزایش تسهیلات از ۴۰۰ میلیون تومان به ۵۰۰ میلیون تومان مصوب شد موضوعی که در راستای مسکن محرومین و روستاها انجام شد.

وی افزایش این تسهیلات از ۴۰۰ به ۵۰۰ میلیون تومان با همان بازپرداخت ۲۰ ساله و کارمزد پنج درصد و امکان دریافت تسهیلات برای دهک‌های یک تا چهار شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر را از اقدامات خوب دولت در راستای حمایت از روستاییان و محرومان عنوان کرد.

دائمی اضافه کرد: درگذشته این تسهیلات برای شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر بود؛ اما برای کمک به تهیه مسکن محرومان برای تمامی شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت این تسهیلات به دهک‌های یک تا چهار نیز پرداخت می‌شود و در همین راستا، به هفت بانک عامل هم این تسهیلات ابلاغ شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان یادآور شد: این تسهیلات در دولت‌های قبل همواره اواخر دی ماه ابلاغ می شد؛ اما امسال برای سه بانک تجارت، رفاه و سپه در خردادماه برای استان ابلاغ شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با اشاره به اینکه تسهیلات مسکن محرومان از ۲ هفته قبل ابلاغ شده، اضافه کرد: تا کنون ۳۱۵ متقاضی به بانک‌ها معرفی شده است.

وی سهمیه مسکن محرومین شهری استان را بیش از پنج هزار نفر عنوان کرد و ادامه داد: از شوراهای شهر می‌خواهیم اگر در شهرهای هدف (برای اقشار تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است) زمین نداریم این موضوع در روستاهایی که زمین تامین شده ساماندهی شود.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از تحویل ۱۲۰ واحد مسکونی تا پایان شهریور امسال خبر داد و گفت: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این واحدها بیش از ۸۰ درصد است؛ ضمن اینکه۳۶ واحد بندر انزلی تا پایان تیرماه تحویل متقاضیان می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار