صرفه‌جویی ۲۱ میلیون مترمکعبی گاز با اجرای هشت پروژه در گیلان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۹۶۹۵

صرفه‌جویی ۲۱ میلیون مترمکعبی گاز با اجرای هشت پروژه در گیلان

مدیرعامل شرکت گاز گیلان از اجرای هشت پروژه در حوزه بهینه‌سازی مصرف انرژی خبر داد و گفت: با اجرای این طرح‌ها سالانه بیش از ۲۱ میلیون مترمکعب گاز در استان صرفه‌جویی می‌شود.
صرفه جویی برق گیلان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود برادران نصیری مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با اشاره به برگزاری سلسله جلسات و نشست‌های هم اندیشی با صاحبان مرغداری‌ها، گلخانه‌داران و سایر واحدهای تولیدی با هدف مدیریت مصرف بهینه انرژی اظهار کرد: بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش هدررفت گاز بعنوان نقشه راهبردی شرکت گاز استان گیلان برای رسیدن به هدف صرفه‌جویی بیش از ۲۱ میلیون مترمکعب گاز در بخش‌های مختلف استان در سال جاری با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های کارور در حال پیگیری است.

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان افزود: تاکنون با پنج شرکت کارور در قالب اجرای هشت پروژه بهینه‌سازی در بخش‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی قرارداد منعقد شده است.

برادران نصیری گفت: در بخش خانگی، طرح «خانه‌های گرم» در شهرستان آستانه اشرفیه با عقد قرارداد همکاری با شرکت کارور در دست اجرا است که شامل فرهنگ‌سازی، بهینه‌سازی تجهیزات داخلی (بخاری، آبگرمکن، پکیج و اجاق گاز) و اصلاح ابنیه (نظیر تعویض پنجره‌ها و عایق کاری دیوارها و درزبندی پنجره ها) می‌باشد؛ پیش‌بینی می‌شود با اجرای کامل این طرح حداقل سه میلیون مترمکعب گاز در سال جاری صرفه‌جویی شود و پس از آستانه اشرفیه، این طرح مرحله به مرحله به تمامی نقاط استان گسترش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت گاز گیلان در ادامه با اشاره به سایر پروژه‌های کارور گفت: بهینه‌سازی تجهیزات یکصدگلخانه شامل تعویض پلاستیک‌ها، تنظیم مشعل‌ها و استانداردسازی تجهیزات گرمایشی با هدف صرفه‌جویی

وی اضافه کرد: همچنین با هوشمندسازی ۲۰۰ موتورخانه در بخش‌های اداری، مدارس و مسکونی توسط یک شرکت کارور، حدود ۶۰۰ هزار مترمکعب صرفه‌جویی سالانه ایجاد خواهد شد و یک شرکت کارور دیگر نیز با بهینه‌سازی ۲۰۰ موتورخانه در واحدهای صنعتی و استخرها، صرفه‌جویی یک میلیون مترمکعبی را محقق خواهدکرد.

برادران نصیری با اشاره به اجرای پروژه‌های مصوبه شورای اقتصاد اظهار کرد: در سال‌جاری، بهینه‌سازی یک هزار واحد موتورخانه با پیش‌بینی سه میلیون و ۱۰۵ هزار مترمکعب ، هوشمندسازی ۲۴۸ موتورخانه با پیش‌بینی ۷۲۹ هزار مترمکعب، طرح تعویض ۱۰ هزار بخاری راندمان بالا با پیش‌بینی سه میلیون و ۲۶۲ هزار مترمکعب صرفه‌جویی و طرح جایگزینی ۵۰ هزار اتصال مفصلی با پیش‌بینی یک میلیون و ۶۲۰ هزار مترمکعب صرفه‌جویی، در دست اقدام است.

مدیرعامل شرکت گاز گیلان در ادامه با بیان اینکه، رفع نشتی از ۲۵ هزار مورد علمک تا پایان سال جاری و با هدف صرفه‌جویی هفت میلیون و ۳۷۵ هزار مترمکعب گاز در دست اقدام می‌باشد، افزود : طی ماه‌های گذشته، پایش مصارف انرژی و آنالیز احتراق دودکش هیترهای ۱۲ ایستگاه تقلیل فشار گاز در سطح استان انجام شده است و پروژه نصب کنترل باکس نیز برای ۳۲ ایستگاه CGS اجرایی شد.

وی تصریح کرد: علاوه بر پروژه‌های فوق، پیگیری اخذ برچسب انرژی برای ۲۰ ساختمان اداری شرکت گاز در شهرستان‌های استان و انجام معاینه فنی موتورخانه سه ساختمان اداری در اسفندماه گذشته از اقدامات مهم در راستای کاهش مصرف انرژی بوده است.

مدیر عامل شرکت گاز گیلان در پایان با تاکید بر مدیریت بهینه مصرف گاز، اظهار کرد: مجموع پیش‌بینی صرفه‌جویی سالانه گاز در استان گیلان بر اساس پروژه‌های فوق را معادل ۲۱ میلیون و ۸۹۱ هزار مترمکعب گاز در سال اعلام کرد‌.

پربازدیدترین آخرین اخبار