عامل ترور شهیدعلیمحمدی سه شنبه در دادگاه انقلاب محاكمه مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۱۹۳

عامل ترور شهیدعلیمحمدی سه شنبه در دادگاه انقلاب محاكمه مي شود

دادستان عمومی و انقلاب تهران از محاکمه عامل ترور شهید علیمحمدی در سه شنبه این هفته خبر داد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، جعفری دولت آبادی در نشست خبری امروز گفت: متهم اصلی پرونده ترور شهيد علي محمدي فردی به نام علی جمالی فشی است که بعد از ترور، دستگیر و تحقیقات مفصلی از وی شد.
 
وی با بیان اینکه دادستانی بعد از تحقیقات و جمع آوری دلایل، چهار اتهام در کیفرخواست این متهم لحاظ کرده است، افزود: مهمترین این اتهام ها، محاربه از طریق ترور شهید علیمحمدی است.
 
 جعفری دولت آبادی گفت: متهم با سفر به فلسطین اشغالی، آموزشهای زیادی دید و در دوره های آموزشی موساد برای ترور شرکت و تمرین های زیادی کرد.
 
دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه 120 هزار دلار به این متهم پول پرداخت شده است، افزود: وی یکبار موتورسیکلت را به در منزل شهید علیمحمدی برد، اما به او اطلاع دادند که ترور انجام نشود و در نوبت دوم با بردن موتورسیکلت باعث شهادت شهید علیمحمدی شد.
 
دادستان عمومی و انقلاب تهران از محاکمه عامل ترور شهید علیمحمدی در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران در سه شنبه این هفته خبر و گفت:این محاکمه را هم محاکمه متهم و هم نشان دادن دستهای آشکار و پنهان رژیم صهیونیستی در ترورها و بردن اطلاعات از کشور و آموزش عوامل علیه انقلاب دانست.
 
جعفری دولت آبادی همچنین از آماده بودن ارسال پرونده اهانت کننده به خانم فائزه هاشمی با کیفرخواست به دادگاه خبر داد.

وی گفت: پرونده عرفان کیهانی یا حلقه عرفانی نیز به دادگاه انقلاب ارسال شده و در نوبت محاکمه است.

جعفری دولت ‌آبادی افزود: چهار فقره کیفرخواست درباره جریانات خاص صادر و به دادگاه انقلاب ارسال شده است که امیدواریم محاکمه آن آغاز شود.

دادستان عمومی و انقلاب تهران درباره پرونده جاسوسان امریکایی نیز گفت: رأی دادگاه صادر و ابلاغ شده است و هر یک از متهمان به هشت سال حبس محکوم شدند که این رأی قابل اعتراض است.

وی درباره پرونده خانم سارا شورد گفت: این پرونده در دادگاه مفتوح است و دادگاه، جداگانه تصمیم گیری خواهد کرد.

وی افزود: درست است که این متهم اظهار کرده که در دادگاه حاضر نخواهد شد، اما می توانیم بر اساس قوانین به صورت غیابی وی را محاکمه کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب تهران درباره پرونده جمع آوری ماهواره ها نیز گفت: دادسرای ارشاد متکفل این امر است و طبق هماهنگی های صورت گرفته روزانه تعدادی پرونده به دادگاه ارسال و اتخاذ تصمیم می شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از کارهای دادسرای ارشاد همین موضوع است، افزود: رقم هایی که پلیس بیان می کند، قابل توجه است.

 جعفری دولت آبادی با اشاره به صدور حکم اعدام در خصوص چهار نفر از اشرار در دادگاه انقلاب تهران گفت: به لحاظ مقررات کیفری نمی توانم اسامی این افراد را اعلام کنم و پرونده باید به دیوان عالی کشور ارسال شود.

وی افزود: در کنار این پرونده ، پرونده های دیگری در هفته های آینده به دادگاه انقلاب ارسال خواهد شد که حداقل 15 متهم جاسوسی مرتبط با اسرائیل دارد.
 
 جعفری دولت آبادی گفت: پرونده ترور شهید علیمحمدی و پرونده شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی، پرونده های مهمی هستند که نقش این رژیم را در ترور و بردن اطلاعات برملا خواهد کرد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره پرونده 15 متهم به جاسوسی افزود: این افراد از حوزه های مختلف اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی اطلاعات پنهان کسب می کردند و در اغلب سازمان ها نفوذ داشتند که بادستگیری آنها اهدافشان ناکام ماند.

وی به سابقه دار بودن این افراد اشاره کرد و گفت: اینها فریب خورده سازمان های جاسوسی رژیم صهیونیستی هستند و در شهرهای مختلف جذب شده بودند که بعد از ترور شهید علی محمدی تحقیقات گسترده ای در این خصوص صورت گرفت .

دادستان تهران درباره پرونده های زمین خواری نیز گفت: امیدواریم برخی احکام متهمان پرونده زمین خواری غرب تهران را که قطعیت یافته است بعد از ماه مبارک رمضان اجرایی کنیم.

 جعفری دولت آبادی همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره پرونده مردی که همسرخود را به قتل رسانده و خودزنی کرده است ، گفت: متهم در بیمارستان بستری است و بعد از بهبود تحقیقات مقدماتی از وی صورت خواهد گرفت .

 

 
پربازدیدترین آخرین اخبار