فعالیت بازار‌های تره بار در روز‌های شنبه و یکشنبه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۳۴۳۲

فعالیت بازار‌های تره بار در روز‌های شنبه و یکشنبه

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره بار شهرداری تهران در روز‌های شنبه و یک شنبه فعال هستند.
میادین میوه و تره بار

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، مهدی بختیاری زاده افزود: طبق بررسی‌های انجام شده و اعلام ستاد بدرقه رهبر شهید، میادین و بازار‌هایی که در محدوده مصلی تهران و محل اصلی برگزاری این مراسم قرار دارد، به دلیل ازدحام جمعیت به شعاع یک کیلومتر امکان خدمات رسانی به شهروندان را ندارند.

وی ادامه داد: روز دوشنبه ۱۵ تیرماه نیز تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره بار به دلیل برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید تعطیل هستند.

بختیاری زاده یادآور شد: همچنین در روز دوشنبه ۱۵ تیرماه ۳ مرکز عرضه دام زنده سازمان و نیز پایانه پروتئینی بهمن فعال هستند.

وی تاکید کرد: میدان مرکزی میوه و تره بار نیز در این ایام با حضور صنف بار فروشان و هماهنگی با کشاورزان همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و تعطیل نیست.

مدیرعامل سازمان میادن میوه و تره بار شهرداری تهران در ادامه گفت: برای خدمات رسانی بهتر در این ایام تمامی بهره برداران موظف شدند تا کالا‌های اساسی و مورد نیاز شهروندان را در بخش‌های تره بار، محصولات پروتئنی و بازرگانی تهیه و ذخیره کنند.

وی افزود: فعالیت تمامی میادین و بازار‌های میوه و تره بار با هدف خدمت رسانی به شهروندان و میهمانانی که از استان‌های مختلف برای شرکت در مراسم بدرقه رهبر شهید به پایتخت آمده‌اند؛ در این ایام تداوم دارد.

بختیاری زاده بیان کرد: از روز سه شنبه ۱۶ تیرماه تا روز جمعه فعالیت تمامی میادین میوه و تره بار شهرداری تهران به مانند قبل خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار