قدس در تاريخ درخشان امت اسلام، نماد وحدت و يكپارچگي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۴۳۴
سازمان بسيج دانشجويي گيلان:

قدس در تاريخ درخشان امت اسلام، نماد وحدت و يكپارچگي است

سازمان بسيج دانشجويي گيلان با صدور بيانيه‌اي قدس را در تاريخ درخشان امت اسلام نماد وحدت و يكپارگي معرفي كرده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، در بخشي از بيانيه شوراي تبيين مواضع سازمان بسيج دانشجويي گيلان با بيان اينكه قدس در تاريخ درخشان امت اسلام نماد وحدت و يكپارچگي است، آمده است: قدس سرزمين انبيا و اولياي خدا و اولین قبله مسلمین است كه با توطئه استكبار جهاني و تزوير سران برخي كشورهاي عربي به قتلگاه مسلمانان مظلوم فلسطيني مبدل شده و آزادی مسجدالاقصی و تلاش برای این مهم و رساندن پیام مظلومیت فلسطین به عالم، امروز وظیفه شرعی هر مسلمان وارسته ای است.
 
اين بيانيه مي افزايد: مردم مسلمان روزه‌دار در جاي جاي اين كره خاكي و در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان گردهم مي‌آيند تا حقيقت اسلام را به دنياي مرعوب از غوغاسالاري دول غرب نشان دهند؛ به همانان که در پس ژست های مردم سالارانه و حمایت از حقوق بشر از جنایات متحد شوم خود پشتیبانی می کنند و بر کشتار وحشیانه مردم غزه سرپوش می نهند.
 
‌اين بيانيه آورده است: كمترين‌ تأثير اين‌ حركت‌ انقلابي‌ و اعتقادي‌ گسترش‌ اميد و ايجاد دلگرمي‌ در ميان‌ جواناني‌ است‌ كه‌ جان‌ بر كف‌ هر روز با قطعه‌اي‌ سنگ‌ به‌ مصاف‌ سلاح هاي‌ سنگين‌ و خشونت هاي‌ حيواني‌ رژيم‌ اشغالگر مي‌روند و همچنين‌ تسكيني‌ بر آلام‌ و دردهاي‌ مادراني‌ است‌ كه‌ جگر گوشه‌هاي‌ خود را مظلومانه‌ و غريبانه‌ از دست‌ مي‌دهند، اما وعده حق خداوند تحقق پذیر است و تا محو کامل رژیم غاصب چیزی نمانده است.
 
دانشجويان بسيجي دانشگاه هاي استان گيلان در پايان اين بيانيه همبستگي با مردم مظلوم فلسطين و همه مظلومان جهان و آمادگي خود را براي حضور در همه ميادين دفاع از مظلومين اعلام و از همه آزادگان جهان، خصوصا مردم ولايت مدار ايران اسلامي به ويژه دانشجويان خواسته اند تا بار ديگر با حضور متعهدانه بغض و كينه انقلابي خود را نسبت به مستكبران عالم و صهيونيست بين المللي به نمايش گذاشته و اميد را در دل مظلومين جهان خصوصا فلسطين مقاوم بارور كنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار