وزير اسبق وزارت اطلاعات در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:
جرياني از زمان اصلاحات با هدف جذب آراي مردم حجاب را زير سوال ميبرد
فلاحیان با اشاره به اينكه كساني كه حجاب را زير سوال مي برند از نظر سياسي، اجتماعي و ديني منحرف هستند، گفت: جرياني از زمان اصلاحات با هدف جذب آراي مردم حجاب را زير سوال ميبرد.
فلاحيان در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه زير سوال بردن حجاب در حقيقت آب به آسياب دشمن ريختن است، اظهار داشت: در حالي كه بايد شاهد تبليغ عفاف و حجاب در جامعه باشيم جاي بسي تعجب است كه به جاي آن بي حجابي ترويج و تبليغ مي شود.
وي با بيان اين مطلب كه زير سوال بردن حجاب نشان مي دهد كه عوامل و دست اندركاران اين امر تحت تاثير فرهنگ غربي هستند، خاطرنشان كرد: اين اقدام در راستاي جمع كردن راي افرادي كه تقيدي به حجاب ندارند، صورت مي گيرد.
وزير اسبق وزارت اطلاعات با بيان اينكه هدف افرادي كه در آستانه انتخابات حجاب را زير سوال مي برند اين است كه بگويند چنانچه روي كار بيايند كاري با افراد بي حجاب نخواهند داشت، افزود: اين افراد قصد اصلاح جامعه و خدمت به زنان را ندارند بلكه با اقدام آنان برهنگي در جامعه گسترش يافته و زنان محجبه خانه نشين مي شوند كه اين امر خود خلاف آزادي است.
فلاحيان با بيان اين مطلب كه كساني كه حجاب را زير سوال مي برند در حقيقت از لحاظ سياسي، اجتماعي و ديني منحرف هستند، خاطرنشان كرد: جرياني از زمان اصلاحات شكل گرفت كه در آستانه هر انتخابات براي جمع كردن آرا حجاب را زير سوال ببرد و صرفا مصرف انتخاباتي دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.