تمهیدات کامل راهداری ایلام برای اعزام زائران مراسم وداع با رهبر شهید ایران/ ۷۷ اتوبوس راهی تهران شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۵۴۹۱
در گفتگو با SNN:

تمهیدات کامل راهداری ایلام برای اعزام زائران مراسم وداع با رهبر شهید ایران/ ۷۷ اتوبوس راهی تهران شد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام از به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌های این مجموعه برای خدمت‌رسانی به زائران مراسم وداع با رهبر شهید ایران خبر داد و گفت: ۷۷ دستگاه اتوبوس برای انتقال ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از مردم استان به تهران پیش‌بینی و اعزام شده است.
ایلام /راهداری

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حیدر دشتی‌پور، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام، در مراسم بدرقه کاروان زیارتی رهبر شهید ایران اظهار کرد: تمامی ظرفیت‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان برای ارائه خدمات مطلوب به زائران مراسم وداع با رهبر شهید ایران به کار گرفته شده است.

وی افزود: در این راستا، ۷۷ دستگاه اتوبوس برای انتقال حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از زائران استان به تهران پیش‌بینی شده که هم‌اکنون در حال اعزام هستند.

دشتی‌پور با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده در مسیر‌های مواصلاتی استان تصریح کرد: ۱۶ مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی برای اسکان موقت و استراحت زائران تجهیز و آماده ارائه خدمات شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام همچنین از استقرار ۱۳ اکیپ عملیاتی در محور‌های مواصلاتی استان خبر داد و گفت: این نیرو‌ها با هدف ایمن‌سازی راه‌ها، مدیریت تردد و ارائه خدمات امدادی، به‌صورت شبانه‌روزی در مسیر‌های تردد زائران مستقر هستند تا سفر ایمن و بدون مشکلی برای آنان فراهم شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار