روز قدس امسال نقطه عطفی برای نابودی صهیونیسم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۶۸۶
دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان:

روز قدس امسال نقطه عطفی برای نابودی صهیونیسم است

دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان روز قدس امسال را نقطه عطفی برای نابودی صهیونیسم دانست.
محمد پهلوان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با اشاره به بیداری اسلامی در منطقه، روز قدس امسال را نقطه عطفی برای نابودی صهیونیسم دانست و تصريح كرد: این روز، روز وحدت مسلمانان و همه آزادگان جهان است.
 
وی با اشاره به ابتکار ایران در برپایی روز قدس، کشورمان را پیشتاز بیداری اسلامی دانست و گفت: حضور در راهپیمایی روز قدس با توجه به نگاه مردم مسلمان منطقه به مردم ایران از جهت بین المللی بسیار مهم است؛ همچنین حضور مردم در این روز باعث یاس دشمنان نظام مي شود.
 
دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان در پاسخ به سوالی درباره حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، آن را آخرین تلاش ها و دست و پا زدن های این رژیم برشمرد و تصریح کرد: این رژیم خود نیز می داند که نابودیش بسیار نزدیک است، بنابراين از ترس نابودی هر کاری که به ذهن ترسویش می رسد، انجام می دهد.
 
پهلوان تاکید کرد: مقاومت مردم فلسطین جهاد مقدسی است که با توکل بر خدا بالاخره پیروز خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار