۱۵۰ طاقه پارچه قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در محورهای مواصلاتی همدان کشف شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۸۶۹۶

۱۵۰ طاقه پارچه قاچاق به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در محورهای مواصلاتی همدان کشف شد

فرمانده انتظامی استان همدان از کشف ۱۵۰ طاقه پارچه قاچاق به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد ریال در عملیات مأموران ایستگاه بازرسی شهید زارعی خبر داد و گفت: این محموله در بازرسی از یک دستگاه وانت نیسان کشف و ضبط شد.
12

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حسین نجفی، فرمانده انتظامی استان همدان، از کشف ۱۵۰ طاقه پارچه قاچاق به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد ریال در عملیات مأموران ایستگاه بازرسی شهید زارعی خبر داد و گفت: مأموران حین کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی، به یک دستگاه وانت نیسان مشکوک شده و دستور توقف آن را صادر کردند.

در بازرسی دقیق مأموران از خودروی توقیفی، ۱۵۰ طاقه پارچه قاچاق که فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکی بود، کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به ارزش ریالی این محموله گفت: طبق برآوردهای اولیه کارشناسان مربوطه، ارزش کالاهای مکشوفه افزون بر ۳۰ میلیارد ریال تخمین زده شده است.

وی در ادامه از تشکیل پرونده قضایی برای متهم دستگیر شده در این رابطه خبر داد و تصریح کرد: فرد مذکور پس از تکمیل تحقیقات اولیه و تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

این مسئول در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس در صیانت از سرمایه‌های ملی و مبارزه قاطع با قاچاقچیان، از شهروندان خواست هرگونه اطلاعات یا گزارش خود پیرامون فعالیت‌های غیرقانونی و قاچاق کالا را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار