بیش از ۳ هزار زائر چهارمحال‌و‌بختیاری در سامانه سماح ثبت‌نام کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۹۱۸۳

بیش از ۳ هزار زائر چهارمحال‌و‌بختیاری در سامانه سماح ثبت‌نام کردند

مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری گفت: از نهم تیر تا کنون که زمان آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح بود، سه هزار و ۳۲۴ نفر از استان برای حضور در راهپیمایی اربعین ثبت‌نام کرده‌اند.
اربعین حسینی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سعید محمدی، مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری گفت: از نهم تیر تا کنون که زمان آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه سماح بود، سه هزار و ۳۲۴ نفر از استان برای حضور در راهپیمایی اربعین ثبت‌نام کرده‌اند.

وی افزود: ثبت‌نام زائران از طریق سامانه سماح همچنان ادامه دارد و متقاضیان می‌توانند با ثبت اطلاعات خود از خدمات پیش‌بینی شده برای زائران بهره‌مند شوند.

محمدی با اشاره به راه‌اندازی نرم‌افزار «همیار اربعین» از زائران درخواست کرد تا این نرم‌افزار را روی تلفن همراه خود نصب کنند، زیرا اطلاعات مربوط به موکب‌ها، مسیریابی، خدمات بهداشتی و درمانی، کنسول‌گری، مراکز رسیدگی به افراد گمشده و سایر خدمات مورد نیاز زائران در آن پیش‌بینی شده است.

مدیر حج و زیارت چهارمحال و بختیاری افزود: مدیریت این نرم‌افزار بر عهده سازمان حج و زیارت است و تلاش شده خدمات مورد نیاز زائران به صورت متمرکز و در کوتاه‌ترین زمان ارائه شود.

محمدی با بیان اینکه مرز تعیین شده برای زائران استان، شلمچه است، اظهار داشت: با این حال محدودیتی برای استفاده از سایر مرزهای خروجی وجود ندارد و در صورت افزایش ترافیک، امکان هدایت زائران به دیگر مرزهای کشور فراهم است.

پربازدیدترین آخرین اخبار