۵۲ مگاوات به ظرفیت برق گلستان افزوده می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۲۹۹۰۸
معاون استاندار گلستان:

۵۲ مگاوات به ظرفیت برق گلستان افزوده می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان با عذرخواهی از واحدهای تولیدی بابت محدودیت‌های برق، گفت: تا پایان امسال ۵۲ مگاوات به ظرفیت تولید برق استان افزوده خواهد شد.
برق

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالعلی کیان‌مهر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ناترازی انرژی نتیجه مشکلات انباشته سال‌های گذشته است، اما دولت چهاردهم و استانداری گلستان با توسعه زیرساخت‌های تولید برق، برای کاهش این چالش برنامه‌ریزی کرده‌اند.

وی گفت: در دولت چهاردهم تاکنون ۲۵۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در استان ایجاد شده و ۵۲ مگاوات دیگر نیز تا پایان امسال به این ظرفیت افزوده خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان افزود: از تولیدکنندگان و صنعتگران استان بابت محدودیت‌های ناشی از کمبود انرژی عذرخواهی می‌کنیم و تلاش داریم با اجرای طرح‌های توسعه‌ای، بخشی از این مشکلات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنیم.

وی ادامه داد: واگذاری اختیارات بیشتر به استانداران از سوی دولت چهاردهم، فرصت مناسبی برای شتاب‌بخشی به سرمایه‌گذاری، رفع موانع تولید و تحقق جهش اقتصادی در گلستان فراهم کرده و مدیریت استان با استفاده از این اختیارات، توسعه اقتصادی را با جدیت دنبال می‌کند.

کیان‌مهر گفت: گلستان برای ارتقای جایگاه اقتصادی خود در میان استان‌های کشور نیازمند جهشی جدی در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری است و استانداری با تمام ظرفیت در کنار سرمایه‌گذاران قرار دارد تا مسیر اجرای طرح‌های اقتصادی را تسهیل کند.

وی افزود: معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون بیش از ۱۵۰ نوبت به شهرستان‌های استان و بیش از ۵۰۰ نوبت از واحدهای تولیدی و صنعتی بازدید کرده و مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی را به صورت میدانی بررسی و برای رفع آن‌ها پیگیری کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان ادامه داد: با مدیریت حاکم بر استان و اختیارات جدید تفویض‌شده از سوی دولت، مانع مدیریتی برای حرکت در مسیر توسعه اقتصادی وجود ندارد و باید از این فرصت برای جذب سرمایه و اجرای طرح‌های توسعه‌ای استفاده کرد.

وی گفت: دریافت مجوز صادرات ۱۰ هزار تن سیب‌زمینی از جمله اقدامات حمایتی دولت از بخش تولید است که تاکنون پنج هزار و ۷۰۰ تن از این سهمیه صادر شده و نقش مؤثری در تنظیم بازار و جلوگیری از افت قیمت محصول در فصل برداشت داشته است.

کیان‌مهر افزود: روند توسعه منطقه آزاد اینچه‌برون با وجود شرایط ناشی از جنگ تحمیلی سوم متوقف نشده و پس از آسیب‌دیدگی پل آق‌قلا، این مسیر ارتباطی و ریلی با تلاش شبانه‌روزی دستگاه‌های اجرایی در کوتاه‌ترین زمان ممکن دوباره به مدار بهره‌برداری بازگشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار