روز قدس روز دفاع از تمام تهاجمات غرب عليه اسلام است
حملات سهمگين به نوار غزه باعث انزوا و انزوال رژيم صهيونيستي خواهد شد
وزير اطلاعات بيان كرد: امروز فلسطين بيش از بيش مورد هجوم دشمن است و اين حملات سهمگين به نوار غزه باعث انزوا و انزوال رژيم صهيونيستي خواهد شد.
وي ادامه داد: نامگذاري جمعه آخر ماه مبارك رمضان به عنوان روز قدس توسط امام خميني(ره) در حالي كه رژيم اشغالگر قدس به پشتوانه انگليس و ديگر شركاي قبلي، مردم مظلوم فلسطين را قتل عام مي كرد، قوت قلبي براي تمام فلسطينيان و مظلومان جهان بود.
مصلحي اشغال كامل بيت المقدس را از برنامه هاي رژيم اشغالگر دانست و بيان كرد: اسرائيل به دنبال پذيرش كشور رسمي اسرائيل توسط فلسطينيان است.
وزير اطلاعات افزود: اين رژيم برنامه ها و دستوراتي را براي خود تعيين كرده كه عدم دستيابي به آنها سبب از بين رفتن نژادشان در فلسطين مي شود.
وي بيان كرد: اسرائيل مي خواهد قدس را پايتخت معنوي خود بنامد و امروز بيش از هميشه مردم فلسطين را مورد ظلم قرار مي دهد؛ اين در حالي است كه روز قدس پوشش دهنده اين راه است و اين روز باعث اتحاد در بين آحاد مظلومان دنيا مي شود.
تنها راه مقابله با توطئه های این رژیم، اتحاد جهان اسلام است
مصلحي با اشاره به توطئه های رژیم صهیونیستی، آن را تهدیدی بزرگ برای ملت فلسطین و کل جهان اسلام دانست و گفت: تنها راه مقابله با توطئه های این رژیم، اتحاد جهان اسلام است.
وزير اطلاعات افزود: اتحاد جهان اسلام را در روز جهانی قدس می توان مشاهده کرد که ضربه بزرگی را به رژیم صهیونیستی وارد کرده است.
سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه مشهد با اشاره به پیروزی فلسطینیان در جنگ22 روزه گفت: روند تحولات، بویژه جنگ22 روزه نشان داد که با حمایت های جهان اسلام می توان ملت فلسطین را به پیروزی های بزرگ در برابر دشمن صهیونیستی رساند.
وی در ادامه به تبیین اهمیت اتحاد جهان اسلام پرداخت و گفت: این اتحاد می تواند اتحاد را به ملت فلسطین نیز بازگرداند و آنها را در مسیر انتفاضه قرار دهد.
مصلحي افزود: این اتحاد همچنین می تواند دشمن صهیونیست را از استمرار توسعه طلبی و کشتار فلسطینیان و جنگ طلبی علیه کشورهای مسلمان بازدارد.
وزير اطلاعات آگاه سازی جهانیان، بویژه نهادهای بین المللی و شکست سکوت مرگبار آنها را از دیگر نتایج این اتحاد دانست و گفت: نتیجه دیگر این اتحاد آن است که قدرت های بزرگ را به عدم حمایت یک جانبه از صهیونیست ها وادار می کند.
وي با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، به توطئه جدید رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان اشاره کرد و گفت: هر چند حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه امری عادی شده، اماحملات کنونی اين رژيم از شدت بیشتری برخوردار است.
اسرائيل به دنبال پنهان سازي اعتراضات داخلي مردم خود است
مصلحي به تحولات اخیر سرزمین های اشغالی اشاره کرد و گفت: صهیونیست ها در تبلیغات خود برآنند تا نشان دهند که این اعتراض ها مربوط به فقر و مسکن است و از ضعفي كه دچار آن شده اند، چشم پوشي مي كنند.
وزير اطلاعات در تحلیل این موضوع گفت: صهیونیست ها با برجسته سازی موضوع مسکن برآنند تا شهرک سازی و اشغال کرانه باختری را به مطالبه مردمی مبدل کنند نه اقدامی اشغالگرانه تا كسي از انزواي اين رژيم باخبر نشود.
وي با بيان اين مهم كه اسرائيل از اتحاد مردم فلسطين در هراس است و از سوي ديگر انتقال كمك به غزه را نشانه اين انزوا مي داند، تاكيد كرد: اسرائيل با استفاده از ترفند حقوق شهروندي به دنبال اهداف استعمارگرانه خود است تا خواسته هايشان را بدست آورد.
مصلحي ادامه داد: صهیونیست ها با ادعای نیاز به شهرک سازی برآنند تا جامعه جهانی را از تصویب تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 1967 در نشست ماه سپتامبر سازمان ملل منصرف کنند.
اسرائيل با بحران داخلي مواجه است
وزير اطلاعات با تاکید بر این نکته که آنها با ادعای حقوق شهوندی به دنبال اشغالگری خود هستند، اضافه کرد: صهیونیست ها اکنون با بحران های داخلی مواجهند و در تلاشند تا با مدیریت و هدایت این بحران ها و پنهان سازی حقایق اعتراض ها، از آن برای رسیدن به اهداف اشغالگرانه خود بهره برداری کنند.
وی به کمک های متحدان این رژيم اشاره کرد و ادامه داد: نکته اساسی آن است که متحدان این رژیم به بهانه های حقوق بشر و تامین خواسته های شهرک نشینان، کمک های مالی خود را به این رژیم افزایش می دهند.
مصلحی ارسال کمک های جهانی به غزه تحت عنوان کاروان آزادی، بازگشایی مرز رفح میان مصر و غزه و افزایش مراودات گروه های فلسطینی برای آشتی ملی را از جمله این تحولات برشمرد.
وزير اطلاعات افزود: یکی از سرمایه های سنگین استکبار این بود که آشتی ملی را در فلسطین از بین ببرد و مقاومت را به شکست بکشاند، اما امروز شاهد است که این آشتی ملی در حال رخ دادن است.
وی تاکید کرد: صهیونیست ها با حمله به غزه و تخریب زیرساخت های آن برآنند تا فضای تنفس ایجاد شده برای فلسطینیان را محدود سازند.
مصلحی راهپیمایی روز قدس را انتفاضه بین المللی علیه رژیم صهیونیستی دانست و آن را بهترین ابزار مقابله با توطئه های صهیونیست ها بيان كرد.
وزير اطلاعات در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه مصر در دنیای اسلام گفت: ملت مصر با بیداری که امروز پیدا کرده و با حرکت نمادیني كه در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی داشته، به مردم دنیا و بویژه مردم دنیای اسلام پیام جدیدی داده است.
وی افزود: حرکتی که در مرز مصر انجام، و منجر به کشته شدن 30 نظامی صهیونیست شد، بعد از قرارداد کمپ دیوید ضربه سنگینی بر رژیم صهیونیستی بود كه البته این اولین ضربه است.
چالش میان گروههای فلسطینی مهمترین ابزار صهیونیستها برای مبارزه با انتفاضه است
مصلحی در ادامه به تبیین چالش های فلسطین و مقاومت که بدست صهیونیست ها ایجاد شده است، پرداخت و گفت: ایجاد چالش میان گروه های فلسطینی مهمترین ابزار صهیونیست ها برای مبارزه با انتفاضه است.
وزير اطلاعات چالش دیگر فلسطین را رویکرد سران بسیاری از کشورهای فریب خورده اسلامی در سازش با رژیم صهیونیستی دانست و افزود: با کمال تاسف در برخی از این کشورها شاهد راه اندازی و حضور سفارتخانه های رژیم صهیونیستی هستیم.
وي به سکوت جامعه جهانی و حتی سازمان ملل در برابر جنایات این رژیم اشاره کرد و گفت: این سکوت ها ادعای دروغین صلح طلبی این نهادها را در جهان آشکار کرد.
مصلحی همچنین رویکرد غرب و آمریکا را در حمایت از این رژیم دانست که نتیجه آن تجهیز این رژیم به سلاح های پیشرفته و کشتار فلسطینیان است.
وزير اطلاعات به توطئه های رژیم صهیونیستی در سوریه و لبنان اشاره کرد و گفت: استکبار می خواهد سوریه و لبنان را که خط مقدم مقاومت هستند از مقاومت بیندازد و از مسیر مقاومت خارج کند.
وی هدف نهایی از این اقدامات را به چالش کشیدن خط مقاومت و انحراف افکار عمومی از اقدامات غرب برای انحراف بیداری اسلامی در کشورهای عربی دانست.
وظیفه همه ملتهای اسلامی است که خط مقدم مقاومت را حفظ کنند
مصلحي افزود: سوریه و لبنان به عنوان سنگر و خط مقدم مقاومت هستند و برای اینکه این خط مقدم بتواند به مقاومت خود ادامه دهد، وظیفه همه ملت های اسلامی است که این خط مقدم را حفظ کنند.
وزير اطلاعات با اشاره به حملات اسرائيل به نوار غزه گفت: اين حملات بي تاثير از اقدامات غرب نيست؛ چرا كه حملات اسرائيل به غزه در حالي است كه فشارها و تحريم ها عليه ايران و ساير كشورهاي منطقه افزايش يافته است.
جمهوري اسلامي ايران اميد كشورهاي مسلمان است
وي در سخنان خود جمهوري اسلامي ايران را اميد كشورهاي مسلمان و بخصوص فلسطين دانست و اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران با وجود تمام توطئه ها و تحريم ها مسير مقابله با استكبار را مسير انبيا و اولياي خدا مي داند و در اين راه از هيچ تلاشي مضايقه نخواهد كرد.
مصلحي اظهار اميدواري كرد كه روزي برسد كه تمام دنيا روز قدس را گرامي داشته و عليه استعمارگران بپا خيزند.