آبفای البرز: ۲۲ خدمت غیرحضوری برای ۵۵۰ هزار مشترک / ارسال قبوض آب در پیام‌رسان بله
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۴۸۹۵

آبفای البرز: ۲۲ خدمت غیرحضوری برای ۵۵۰ هزار مشترک / ارسال قبوض آب در پیام‌رسان بله

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از آغاز رسمی ارائه خدمات غیرحضوری این شرکت از طریق پیام‌رسان بله خبر داد و گفت: تمامی ۲۲ خدمت آبفا به‌تدریج برای ۵۵۰ هزار مشترک به‌صورت الکترونیکی ارائه خواهد شد.
آبفا البرز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا نامداری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز از آغاز رسمی ارائه خدمات غیرحضوری این شرکت از طریق پیام‌رسان بله خبر داد و اظهار کرد: استان البرز ارائه خدمات آبفا را از طریق پیام‌رسان‌ها آغاز کرده و در مراحل مختلف، تمامی ۲۲ خدمت این شرکت برای ۵۵۰ هزار مشترک به‌صورت الکترونیکی قابل دریافت خواهد بود.

وی افزود: در مرحله نخست، مشترکان می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری، بخشی از خدمات مورد نیاز خود را از طریق این بستر دریافت کنند. توسعه دولت الکترونیک، تکریم ارباب رجوع و کاهش مراجعات حضوری مردم از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت‌های خدمات‌رسان است.

مدیرعامل آبفای البرز ادامه داد: از امروز به‌صورت رسمی قبوض آب‌بها علاوه بر پیامک از طریق پیام‌رسان بله نیز برای مشترکان ارسال می‌شود و شرکت آب و فاضلاب البرز نخستین شرکت آبفا در کشور است که خدمات ۲۲گانه خود را از طریق این بستر پیام‌رسان به مشترکان ارائه می‌کند.

نامداری کاهش مراجعات حضوری، صرفه‌جویی در زمان، کاهش هزینه‌های رفت‌وآمد، کاهش ترافیک و تسریع در رسیدگی به درخواست‌ها را از مهم‌ترین مزایای اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: با توجه به محدودیت‌های موجود در ارسال پیامک، استفاده از پیام‌رسان‌ها امکان اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات را با سهولت و سرعت بیشتری فراهم کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار