حاميان هم عقب كشيدند/ «اگر»هاي گروه ياري براي خاتمي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۵۹

حاميان هم عقب كشيدند/ «اگر»هاي گروه ياري براي خاتمي

سايت حاميان خاتمي درباره شرط حمايت از خاتمي نوشت: اگر [خاتمي] راه اصلاح را بسته ديد، ننشيند و نقد را براي تغيير، بهينه کردن زندگي و روزگار مردمان طلب کند، استواري پيشه سازد و خواسته‌هاي حاميانش را محکم‌تر و مقتدرانه‌تر پي بگيرد.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اين سايت كه از حاميان اصلي كانديداتوري خاتمي به شمار مي رود در مطلبي با عنوان «خاتمي؛ او با ماست؟» با اشاره به شگفتي سازي مردم آمريکا در انتخاب «باراک اوباما» نوشته است: در خاطرم نيست کدام صاحب انديشه اي بود که گفت محمود احمدي نژاد نماد تغييرخواهي و خستگي بخشي از مردم از تکرارهاي بيهوده بود؛ هنوز با اين تفاسير و تحليل ها که خواب شبانه و تقلب و پوپوليسم را صرفا براي انتخاب «او» بهانه مي کنند، مشکل دارم، محمود احمدي نژاد با موضوعات و باورهاي بسياري جنگيد.

در ادامه اين مطلب آمده است: اصلاح طلبان، اما از ابتداي انتخاب دوم خاتمي، اين همه حسن و جمال را در پس پرده بردند، آنها از خاطر بردند که همين دلبري ها و تازگي ها برايشان سينه چاک و هوادار ساخته بود، آنها فراموش کرده بودند که تازه کردن جهان و تغيير و تحول سخن تازه مي خواهد، انديشه تازه مي طلبد؛ رنگ کهنگي به سرعت بر اصلاح و تغيير نشست و «اصلاحات» مرد؛ «تغيير»، غسل تعميد داده شد و فاتحه نوسازي را خواندند، اين اما، ضعفي ابدي نبوده و نيست.

نويسنده اين مطلب با بيان اينكه اصلاح طلبان نه از اوباما که بايد از محمود احمدي نژاد بياموزند، نوشته است: اينک اين اصلاح طلبان هستند که بايد تا دير نشده شعار امروزي و مورد پسند «تغيير» را جدي بگيرند، اصلاح طلبان بايد بي رحمانه خود را نقد کنند؛ نقدي نه در خفا که نقدي عريان، قهرماني شايد اينگونه بدست آيد، حزب و دسته و جرياني که نتواند شور بيافريند و هيجان ايجاد کند محکوم به فناست.

وي مي افزايد: شعارهاي دوم خرداد، اما امروز نياز به «نو» شدن دارد؛ لباس و فرم آن ساليان، کهنه تر از آن است که با شستشو و روتوش پنهان شود؛ هر حضور پاياني دارد و هر تولد، شوري نو مي طلبد.

در پايان اين مطلب در مورد دشواري هاي راه تغيير براي خاتمي و شرط حمايت از وي چنين آمده است: دشواري از آن رو که اگر بازي را ببازد بر همرهان نشورد؛ اگر راه اصلاح را بسته ديد، ننشيند و نقد را براي تغيير، بهينه کردن زندگي و روزگار مردمان طلب کند، استواري پيشه سازد و خواسته هاي حاميانش را محکم تر و مقتدرانه تر پي گيرد؛ خاتمي، او، با ماست اگر از «نو» شدن بگويد و به عهد پيشين خويش براي تغيير و اصلاح وفادارتر بماند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار