معاون وزارت بهداشت: در ایام اربعین بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت به زائرین ارائه کردیم/ بیش از ۲۳ تن مواد غذایی مسموم امحا شد + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۷۸۳۱
در گفتگوی تلویزیونی؛

معاون وزارت بهداشت: در ایام اربعین بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت به زائرین ارائه کردیم/ بیش از ۲۳ تن مواد غذایی مسموم امحا شد + فیلم

معاون وزارت بهداشت گفت: در ایام اربعین بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خدمت به زائرین ارائه کردیم.
علیرضا رئیسی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی در گفتگوی تلویزیونی گفت: در ایام اربعین بیش از ۳۰۰۰ نفر از مراقبین ما در مراکز پایگاه مرزی و مراقبت‌های بهداشتی ارائه خدمت کردند و بیش از ۴۰۰۰ مرکز بهداشت درمانی ما در سراسر کشور از شرق و تا غرب کشور درگیر این خدمت رسانی بودند.

وی افزود: در همین ایام بیش از ۲۵ هزار واکسن فلج اطفال به اتباعی که وارد کشور شدند زدیم تا این بیماری منتقل نشود.

رئیسی بیان کرد: با توجه به هوای گرم و مشکلاتی که هست بیش از ۲۳ تن مواد غذایی امحا شدند، چون با آزمایش‌هایی که انجام دادیم متوجه شدیم که آنها مسمومیت دارند.

 

کد ویدیو

 

پربازدیدترین آخرین اخبار