خرید بیش از 5 میلیون تن گندم از کشاورزان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۸۸۵

خرید بیش از 5 میلیون تن گندم از کشاورزان

بیش از 5 میلیون و 340 هزار تن گندم تاکنون از گندمکاران 31 استان کشور خریداری شده است که از این میزان 5 میلیون و 250 هزار تن گندم معمولی و 315 هزار تن گندم دروم بوده است.
به گزارش گروه اقتصادي «خبرگزاري دانشجو»، معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان این که خرید تضمینی گندم20 شهریور پایان می یابد، گفت: خرید گندم در بیشتر استان‌های جنوبی و شرقی پایان یافته است و تنها در استانهای غربی و بخش مرکزی همچنان خرید گندم ادامه دارد.
 
عبدوس با بیان اینکه وجه گندم خریداری شده از کشاورزان به روز پرداخت می‌شود و کشاورز بدهکار از دولت بابت گندم نداریم افزود: تاکنون بیش از هزار و 800 میلیارد تومان بابت خرید به کشاورزان پرداخت شده است.
 
تاکنون خوزستان با 920 هزار تن، فارس 890 هزار، گلستان 495 هزار، کرمانشاه 435 هزار و کردستان 412 هزار تن رتبه‌های اول تا پنجم فروش گندم به دولت را به خود اختصاص داده‌اند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار