بيمه حوادث طبيعي بايد توسعه يابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۹۵۸

بيمه حوادث طبيعي بايد توسعه يابد

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران با تبیین اهمیت توسعه بیمه حوادث طبیعی تصریح کرد: ایران یکی از 10 کشور اول حادثه خیز جهان محسوب می شود و در یک قرن اخیر 57 زلزله با قدرت بیش از 5 ریشتر در کشور رخ داده و در 13 مورد زلزله های بسیار مخرب بیش از 7 ریشتری بوده است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، بیمه مرکزی در گزارشی توجیهی در باره لایحه« تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی» افزوده است: در موارد متعددی نیز سیل های ویرانگری مناطق مختلف کشور را درنوردیده و به طور همزمان به ده ها شهرستان و چندین استان خسارت های جبران ناپذیری وارد کرده است.
 
این گزارش توجیهی در شهریور ماه، همزمان با بررسی لایحه تأسیس صندوق همگانی بیمه حوادث طبیعی در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و به منظور تسهیل بیشتر فرایند رسیدگی این لایحه در بیمه مرکزی تهیه و به این کمیسیون فرستاده شده است.
 
‌گزارش توجیهی بیمه مرکزی در خصوص ضرورت تصویب لایحه تأسیس صندوق بیمه حوادث طبیعی با بیان نمونه هایی از حوادث طبیعی فاجعه آمیز در ایران و دیگر کشورهای جهان که امکان ارائه پوشش بیمه برای جبران خسارت آنها از سوی صنعت بیمه وجود دارد؛ « اتفاقی بودن »، « امکان تعیین خسارت مالی مورد انتظار» و « حجم خسارت محتمل» را سه ملاک اساسی برای بیمه پذیری هر ریسک بر شمرده و با اشاره به « لزوم مشارکت دولت، صنعت بیمه و مردم ( بیمه گذار) در ریسک حوادث طبیعی»، به تشریح نقش و وظایف هر یک از آنها پرداخته است.
 
بیمه مرکزی، رعایت اصول پیشگیری و ایمنی برای کاهش دادن خسارت های بلایای طبیعی ‌از جمله وضع و اجرای مقررات مقاوم سازی ساختمان ها در برابر زلزله و پیشگیری از ساختمان سازی در حریم رودخانه و مناطق سیل خیز، ایفای نقش به عنوان آخرین بیمه گر اتکایی و « ایجاد ساز و کار همگانی کردن پوشش بیمه ای حوادث طبیعی» را از جمله وظایف دولت بیان کرده است.
 
بیمه مرکزی نقش و وظیفه مردم به عنوان بیمه گذار صندوق را به این شرح اعلام کرده است: به مقررات ساخت و ساز و مقاوم سازی ساختمان ها پایبند باشند، اقدامات لازم را برای پیشگیری و حداقل کردن خسارت انجام دهند و با پرداخت حق بیمه متناسب با ریسک حوادث طبیعی، در تأسیس مالی خسارت مشارکت کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار