ارسال دومين محموله کمک‌هاي مردم قم به سومالي
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۰۸۸

ارسال دومين محموله کمک‌هاي مردم قم به سومالي

دومین محموله کمک های غیرنقدی مردم قم به قحطی زدگان سومالی شامل 30 تن حبوبات، برنج و آرد،  امروز ارسال شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، نخستین محموله کمک‌های غیر نقدی مردم قم برای قحطی زدگان سومالی نیز سیزدهم مرداد ماه شامل 25 تن برنج، حبوبات، آرد و قند به این کشور فرستاده شد.
 
سائلي رئیس سازمان جمعیت هلال احمر استان قم گفت: از ابتدای ماه رمضان تاکنون بیش از یک میلیارد و 600 میلیون ریال کمک های نقدی مردم قم از طریق گروههای جمع آوری کمک های نقدی در اطراف حرم مطهر و مراسم نمازجمعه جمع آوری شده است.
 
وي گفت: تاکنون بسیاری از ادارات و سازمانهای استان قم نیز نظیر استانداری، خدمات بیمه درمانی، مدیریت حوزه های علمیه، سپاه استان و صداوسیمای مرکز قم یک تا سه روز از حقوق خود را به امر خداپسندانه کمک به مردم قحطی زده سومالی اختصاص داده اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار