کلاس آمریکاشناسی/ چیزی به نام «حق رأی زنان» تا مدتها در آمریکا وجود نداشت + فیلم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رهبر شهید انقلاب در سخنانی در ۲۲ خرداد ۱۳۶۶ با اشاره به وضعیت حقوق سیاسی زنان در کشورهای غربی اظهار کردند: «در کشورهای اروپایی و در آمریکا، پس از جنگ اول جهانی به زنها حق رأی داده شد.»
ایشان با انتقاد از فاصله میان ادعاهای کشورهای غربی درباره آزادی و حقوق زنان و عملکرد تاریخی آنها افزودند که تا سالهای پس از جنگ جهانی اول، زنان در بخشهایی از جهان غرب از حق انتخاب کردن برخوردار نبودند و حتی پس از آغاز اعطای این حق نیز محدودیتهای سنی برای آنان وجود داشت.
رهبر شهید انقلاب در ادامه به مسئله حق رأی جوانان نیز اشاره کردند و گفتند در اروپا، آمریکا و جهان صنعتی غرب، با وجود طرح گسترده شعارهایی درباره آزادی بشر و آزاداندیشی، سالها به جوانان ۱۸، ۱۹ و ۲۰ ساله حق رأی داده نمیشد.
ایشان این وضعیت را با نگاه اسلام به جوانان مقایسه کرده و تأکید کردند که اسلام برای جوانان شأن و جایگاه قائل است و به نقش آنان در جامعه احترام میگذارد.