کد خبر:۱۴۴۴۳۶
بررسی اختلاف قیمت خودرو در کارخانه و بازار؛ این هفته
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این هفته در جلسه ای با مسئولان کمیته خودرو و سازمان حمایت موضوع اختلاف قیمت خودروهای تولید داخل در بازار و کارخانه و راهکارهای جلوگیری از سفتهبازی در بازار خودرو بررسی می شود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از واحد مرکزی خبر، غضنفری در حاشیه مراسم قدردانی از اعضای فعال ستاد تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی افزود: موضوع کنترل قیمت برای واحدهای خودروسازی در حال اجراست و تولید کنندگان معتقدند به علت بالا بودن تقاضا نسبت به عرضه، نوعی بازار سیاه یا سفته بازی در بازار خودرو شکل گرفته است.
وی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت هم حامی تولید کننده و توسعه محصولات داخلی و هم حامی حقوق مصرف کننده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در این باره با تولید کنندگان متخلف برخورد خواهد شد و تاکنون نیز با برخی خودروسازان متخلف با اعمال جریمه برخورد شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.