تاج: فوتبال البرز ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های فوتبال کشور را دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۶۲۱۶

تاج: فوتبال البرز ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های فوتبال کشور را دارد

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به ظرفیت‌های جمعیتی و ورزشی استان البرز گفت: این استان از ظرفیت بالایی در فوتبال برخوردار است و با توجه به حضور ورزشکاران و استعداد‌های متعدد، باید برای ارتقای جایگاه فوتبال البرز در سطح ملی تلاش بیشتری شود.
تاج فوتبال

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو.مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ظهر امروز سه‌شنبه ۳ شهریور ماه در مجمع سالانه هیئت فوتبال استان البرز که در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، با اشاره به شرایط کشور اظهار کرد: با وجود فشار‌ها و تهدید‌های دشمن، اقدامات و تلاش‌های خوبی در کشور انجام شده و باید قدردان ظرفیت‌ها و تلاش‌های صورت‌گرفته باشیم.

وی با اشاره به گستردگی فوتبال در کشور افزود: فوتبال مجموعه‌ای بسیار بزرگ است و میلیون‌ها نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم با این رشته در ارتباط هستند؛ بنابراین طبیعی است که در چنین مجموعه گسترده‌ای، حواشی و انتقاداتی نیز وجود داشته باشد.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: هر هفته جمعیت زیادی برای تماشای مسابقات فوتبال به ورزشگاه‌ها مراجعه می‌کنند و بخش قابل توجهی از مخاطبان فوتبال را جوانان تشکیل می‌دهند. به همین دلیل باید تلاش کنیم شرایط حضور هواداران در ورزشگاه‌ها هر روز بهتر و مناسب‌تر شود.

تاج تأکید کرد: اگر مشکلی در فوتبال ایجاد می‌شود، باید ابتدا به دنبال راهکار و حل مسئله باشیم و اجازه ندهیم حواشی و اشتباهات، اصل فوتبال و فعالیت‌های گسترده‌ای را که در این حوزه انجام می‌شود، تحت تأثیر قرار دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی استان البرز گفت: فوتبال البرز از گذشته ظرفیت‌های بسیار خوبی داشته و افراد زیادی برای رشد و توسعه این رشته در استان زحمت کشیده‌اند.

رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه البرز از نظر جمعیتی در ردیف استان‌های بزرگ کشور قرار دارد، افزود: با توجه به جمعیت قابل توجه البرز و ظرفیت‌های موجود در این استان، باید تلاش کنیم جایگاه فوتبال البرز در سطح کشور ارتقا پیدا کند.

تاج ادامه داد: استعداد‌های فوتبالی زیادی در استان وجود دارد و بازیکنان و ورزشکاران البرزی در رده‌های مختلف و تیم‌های ملی حضور دارند. این ظرفیت باید به شکل جدی مورد حمایت قرار گیرد.

وی تصریح کرد: البرز به دلیل همجواری با تهران و قرار گرفتن در محدوده مرکزی کشور، از موقعیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌تواند در توسعه فوتبال کشور نقش مؤثرتری ایفا کند.

رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به ضرورت همکاری مجموعه‌های مختلف برای توسعه فوتبال البرز گفت: فدراسیون فوتبال، هیئت فوتبال استان و مجموعه اداره کل ورزش و جوانان باید در کنار یکدیگر برای توسعه فوتبال البرز برنامه‌ریزی کنند.

وی افزود: اگر ظرفیت‌های موجود در البرز به درستی مورد استفاده قرار گیرد، می‌توان شاهد اتفاقات خوبی در فوتبال این استان بود.

تاج همچنین با اشاره به عملکرد تیم‌های ملی گفت: تیم‌های ملی کشور در سال‌های اخیر عملکرد قابل قبولی داشته‌اند و باید تلاش کنیم این روند ادامه پیدا کند.

وی در ادامه به ظرفیت‌های فوتبال ساحلی اشاره کرد و گفت: در حوزه فوتبال ساحلی نیز اقدامات خوبی انجام شده و برنامه‌های مربوط به توسعه این رشته در دستور کار قرار دارد.

رئیس فدراسیون فوتبال در پایان ضمن قدردانی از مسئولان و دست‌اندرکاران فوتبال استان البرز اظهار کرد: توسعه فوتبال نیازمند همکاری همه مجموعه‌هاست و امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های موجود، شاهد رشد و پیشرفت بیشتر فوتبال در البرز باشیم.

افزایش ۵ برابری ورزشکاران اعزامی به مسابقات آسیایی

حمیدرضا رضایی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز نیز اظهار کرد: رشد جمعیت البرز و محدودیت زیرساخت‌های ورزشی موجب شده است امکانات موجود پاسخگوی نیاز‌های ورزشی مردم استان نباشد.

وی با اشاره به روند مهاجرت به البرز افزود: سالانه به طور میانگین بین ۹۸ تا ۱۰۲ هزار نفر وارد استان شده و در این منطقه ساکن می‌شوند که بخش قابل توجهی از این جمعیت را دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند.

رضایی ادامه داد: افزایش جمعیت، به‌ویژه طی سال‌های اخیر، فشار مضاعفی بر زیرساخت‌های آموزشی، ورزشی و خدماتی استان وارد کرده و زمانی که جمعیت با این سرعت افزایش پیدا می‌کند، اما زیرساخت‌ها متناسب با آن توسعه نمی‌یابند، سرانه‌ها نه‌تنها افزایش پیدا نمی‌کنند، بلکه در برخی موارد کاهش نیز می‌یابند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز با مقایسه وضعیت زیرساخت‌های ورزشی این استان با استان‌های مشابه گفت: البرز از نظر سرانه اماکن ورزشی با محدودیت جدی مواجه است و در استان‌هایی مانند اصفهان، با وجود جمعیت قابل توجه، امکانات ورزشی به مراتب بیشتری وجود دارد.

وی با اشاره به افزایش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته استان بیان کرد: جمعیت قابل توجهی در البرز در حوزه ورزش فعالیت دارند و ارائه خدمات مناسب به این جامعه ورزشی، بدون توسعه زیرساخت‌ها دشوار خواهد بود.

رضایی تأکید کرد: البرز به دلیل قرار گرفتن در مجاورت تهران و شرایط خاص جمعیتی، با حجم بالایی از تقاضا برای خدمات ورزشی مواجه است و لازم است این موضوع در برنامه‌ریزی‌های ملی مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت قهرمان‌پروری البرز گفت: خوشبختانه در همین ماه شاهد بدرقه ورزشکاران استان برای حضور در رقابت‌های آسیایی هستیم و تعداد ورزشکاران اعزامی البرز نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

رضایی افزود: تعداد ورزشکاران ملی‌پوش استان در ۱۴ رشته ورزشی به شکل قابل توجهی افزایش یافته و شمار ورزشکاران اعزامی البرز به مسابقات آسیایی نسبت به سال گذشته حدود پنج برابر شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای حمایت و بدرقه این ورزشکاران، برای هر ورزشکار مبلغ ۴۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده تا بخشی از نیاز‌های آنان تأمین شود.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز خطاب به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، گفت: البرز استانی مهاجرپذیر و در همجواری تهران است و بخشی از مشکلات پایتخت و خانواده‌هایی که امکان تأمین مسکن در تهران را ندارند، به این استان منتقل می‌شود.

وی افزود: این شرایط موجب افزایش جمعیت و در نتیجه افزایش تقاضا برای خدمات ورزشی شده است؛ بنابراین انتظار داریم البرز در برنامه‌های فدراسیون فوتبال به صورت ویژه دیده شود.

رضایی تصریح کرد: امیدواریم با تدابیر رئیس فدراسیون فوتبال و مجموعه فدراسیون، بتوانیم اتفاقات ویژه‌ای برای توسعه فوتبال در استان البرز رقم بزنیم.

وی همچنین با اشاره به پروژه‌های ورزشی استان اظهار کرد: پروژه ورزشگاه ۶ هزار نفری که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۱ آغاز شده بود، با تلاش مدیران گذشته و مجموعه مدیریتی فعلی به بهره‌برداری رسید.

رضایی گفت: تکمیل چنین پروژه‌هایی نتیجه همکاری و پیگیری مجموعه‌ای از مدیران در دوره‌های مختلف است و امروز شاهد به ثمر رسیدن بخشی از این تلاش‌ها هستیم.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان بیان کرد: تعدادی از پروژه‌های ورزشی در قالب ظرفیت ماده ۲۳ در حال پیگیری است و تلاش می‌کنیم طرح‌های دارای اولویت را با جدیت بیشتری فعال کنیم.

وی افزود: ورزشگاه ۵ هزار نفری استان یکی از پروژه‌هایی است که به دلیل وجود معارض زمین، حدود ۱۲ سال متوقف مانده و با پیشرفت فیزیکی پایینی مواجه بوده است.

رضایی ادامه داد: برای رفع مشکلات این پروژه و تعیین تکلیف زمین آن، پیگیری‌های لازم در حال انجام است و تلاش می‌کنیم با رفع موانع موجود، عملیات اجرایی آن مجدداً فعال شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار