برپایی میز ارتباطات مردمی در حرم شاهچراغ به مناسبت هفته دولت / چه موضوعاتی در میز خدمت مطرح شد؟
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۷۳۳۳

برپایی میز ارتباطات مردمی در حرم شاهچراغ به مناسبت هفته دولت / چه موضوعاتی در میز خدمت مطرح شد؟

به مناسبت هفته دولت، میز ارتباطات مردمی با حضور معاونان استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی فارس در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برپا شد.
معاون سیاسی فارس

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید احمد احمدی‌زاده، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس در حاشیه برگزاری میز خدمت دستگاه‌های اجرایی استان به مناسبت هفته دولت که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) و محل برگزاری نماز جمعه شیراز برگزار شد، اظهار کرد: هفته دولت، هفته وحدت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و همه شهدای انقلاب اسلامی است و این ایام فرصت مناسبی برای خدمت بیشتر به مردم و تقویت ارتباط میان مسئولان و شهروندان به شمار می‌رود.

وی افزود: یکی از موضوعات مورد تاکید دولت و استاندار فارس، حضور مدیران در کنار مردم و شنیدن بدون واسطه مسائل و مشکلات آنان است و میز ارتباطات مردمی که امروز در محل ستاد نماز جمعه و حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برپا شده، نمونه‌ای از این رویکرد است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس با اشاره به حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در این برنامه گفت: معاونان استاندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی و همکاران آنان در این میز خدمت حضور پیدا کرده‌اند تا از نزدیک در جریان مطالبات و مشکلات مردم قرار گیرند. بر اساس بازدید اولیه، حضور مردم و استقبال آنان بسیار خوب و قابل توجه بوده است.

احمدی‌زاده با بیان اینکه برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند زمینه ارتباط مستقیم مردم و مسئولان را فراهم کند، اظهار کرد: وقتی مردم بدون واسطه با مدیران دستگاه‌های اجرایی صحبت می‌کنند، بسیاری از مسائل سریع‌تر شناسایی و مسیر پیگیری آنها نیز روشن‌تر می‌شود.

معاون استاندار فارس گفت: در جریان مراجعه مردم، موارد مختلفی مطرح شد و در برخی موارد، مدیران دستگاه‌های مربوطه را در کنار خود فراخواندم تا موضوعات مطرح‌شده را بررسی کنند. برای بخشی از درخواست‌ها در همان محل دستورات لازم صادر شد و در برخی موارد نیز مدیران مربوطه دستور مساعدت دادند.

وی با اشاره به اینکه همه درخواست‌ها ماهیت یکسانی ندارند، ادامه داد: برخی مسائل نیازمند بررسی بیشتر و انجام کار کارشناسی است و در مواردی نیز به دلیل وجود مباحث حقوقی و تخصصی، امکان تصمیم‌گیری فوری وجود ندارد، بنابراین این دسته از درخواست‌ها برای بررسی دقیق‌تر به دستگاه مربوطه ارجاع شده است. به نظر می‌رسد درصد قابل توجهی از درخواست‌های مردم قابل پیگیری و انجام است.

احمدی‌زاده درباره موضوعات مطرح‌شده از سوی مراجعه‌کنندگان گفت: درخواست‌های مردم متعدد و متنوع بود و طیف گسترده‌ای از مسائل را شامل می‌شد. موضوع مسکن، مسائل مربوط به آب، مشکلات کارخانه‌ها، مسائل حوزه صنعت و معدن و مشکلات شرکت‌ها از جمله مواردی بود که مردم مطرح کردند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس با تاکید بر نقش ارتباط مستقیم مدیران با مردم در افزایش رضایتمندی عمومی گفت: وقتی مردم مدیر مربوطه را از نزدیک می‌بینند، موضوع خود را مطرح می‌کنند و پاسخ و دستور پیگیری دریافت می‌کنند، طبیعتاً احساس می‌کنند که مسئله آنها شنیده شده و مورد توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: میز ارتباطات مردمی می‌تواند کمک‌کار مجموعه دولت در پیگیری مسائل و مشکلات مردم باشد و حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز باعث می‌شود روند رسیدگی به بسیاری از درخواست‌ها با سرعت بیشتری دنبال شود.

احمدی‌زاده خاطرنشان کرد: برگزاری میز ارتباطات مردمی تنها به این برنامه محدود نمی‌شود و در قالب‌های مختلف، ارتباط مدیران دستگاه‌های اجرایی با مردم ادامه خواهد داشت. در شهرستان‌های استان نیز برگزاری برنامه‌های مشابه مورد تاکید قرار گرفته و به فرمانداران اعلام شده است که میزهای ارتباطات مردمی را در شهرستان‌ها نیز به شکل مناسب برگزار کنند.

معاون استاندار فارس همچنین به فعالیت سامانه ۱۱۱ اشاره کرد و گفت: سامانه ۱۱۱ نیز یکی از مسیرهای ارتباط مردم با مجموعه دولت است و شهروندان می‌توانند درخواست‌ها و مسائل خود را از این طریق مطرح کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار