معوقات فروردین بازنشستگان تا پایان شهریور تسویه می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۹۲۱۸

معوقات فروردین بازنشستگان تا پایان شهریور تسویه می‌شود

مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، در خصوص روند پرداخت معوقات فروردین و اریبهشت بازنشستگان و مستمری بگیران، توضیحاتی داد.
بازنشستگان

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرشاد نوروزپور، با اشاره به ابهامات پیش‌آمده در خصوص زمان واریز مطالبات بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی، گفت: فرآیند پرداخت معوقات مابه‌التفاوت متناسب‌سازی موضوع قانون برنامه هفتم، مربوط به ماه‌های فروردین و اردیبهشت، آغاز شده است. احکام جدید از خردادماه اعمال شد و پرداخت معوقات مربوط به فروردین‌ماه نیز از شب گذشته با همکاری بانک رفاه کارگران کلید خورد.

وی درباره علت تأخیر در دریافت مبالغ توسط برخی از بازنشستگان، اظهار داشت: تأخیر مقطعی ایجاد شده ناشی از بار ترافیکی و شرایط فنی شبکه بانکی کشور بوده و با پیگیری‌های انجام‌شده، بخش عمده‌ای از واریزی‌هایی که مقرر بود شب گذشته انجام شود، از صبح سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵، عملیاتی شده و کماکان در جریان است.

نوروزپور ضمن عذرخواهی از مستمری‌بگیران بابت تأخیر به وجود آمده در پرداخت معوقات، افزود: فرآیند تسویه به صورت مستمر ادامه دارد و تلاش بر این است که معوقات فروردین ماه حداکثر تا پایان ماه جاری به طور کامل تسویه شود.

وی در گفت‌و‌گو با برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران، خاطرنشان کرد: از بازنشستگان و مستمری‌بگیران، تقاضا داریم اطلاعات مربوط به حقوق و معوقات را صرفاً از درگاه‌های رسمی سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنند و در صورت بروز هرگونه ابهام، با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرند.

پربازدیدترین آخرین اخبار