توضیحات دادستان کرمان در مورد برخورد با موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۹۲۶۵

توضیحات دادستان کرمان در مورد برخورد با موتورسیکلت‌سواران فاقد گواهینامه

دادستان کرمان از معرفی ۹۵ موتورسیکلت‌سوار بانوان و آقایان فاقد گواهینامه از ابتدای شهریور به دادگاه صلح خبرداد.
دادستان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، با اشاره به خبر و دستور اخیر وی در خصوص تشدید برخورد قانونی با رانندگی موتورسیکلت بدون گواهینامه و کلاه ایمنی، گفت: از ابتدای شهریورماه تاکنون، ۹۵ نفر از بانوان و آقایانی که بدون داشتن گواهینامه اقدام به رانندگی با موتورسیکلت کرده‌اند، شناسایی و توقیف و برای رسیدگی قضایی و اعمال قانون به دادگاه صلح معرفی شده‌اند.

 

بخشی افزود: این اقدام در چارچوب طرحویژه برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌سواران و در راستای تأکیدات قبلی دادستانی بر ضرورت رعایت مقررات قانونی و الزامات ایمنی انجام شده است و روند اجرای آن همچنان ادامه دارد.

 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان تصریح کرد: رانندگی بدون گواهینامه صرفاً یک تخلف رانندگی نیست، بلکه وفق ماده ۷۲۳ قانون مجازات اسلامی، جرم محسوب می‌شود و مرتکب حسب مقررات قانونی، با مجازات مقرر مواجه خواهد شد.

 

 

 

بخشی ادامه داد: بر اساس ماده مذکور، رانندگی بدون گواهینامه می‌تواند حسب مورد موجب حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا مبلغ ۳۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال (سه میلیون و سیصد هزار تومان) و در صورت تکرار، مجازات حبس از دو تا شش ماه شود و رسیدگی به موارد شناسایی‌شده نیز از طریق مرجع قضایی انجام خواهد شد.

 

وی با تأکید بر اینکه برخورد با این جرم با هدف صرفاً برخوردی انجام نمی‌شود، خاطرنشان کرد: صیانت از جان شهروندان، پیشگیری از حوادث ناگوار و ارتقای نظم و ایمنی ترافیکی از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح است و برخورد قانونی با رانندگی بدون گواهینامه و سایر جرایم و رفتار‌های پرخطر مرتبط با موتورسیکلت با جدیت و استمرار دنبال خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار