قالیباف: در ۱۵ ماه گذشته با وجود دو جنگ، به اندازه یک دهه پیشرفت داشته‌ایم / در برابر تلاش مخلصانه فرماندهان شجاع و نیروهای مسلح سر تعظیم فرود می‌آورم +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۹۴۰۷

قالیباف: در ۱۵ ماه گذشته با وجود دو جنگ، به اندازه یک دهه پیشرفت داشته‌ایم / در برابر تلاش مخلصانه فرماندهان شجاع و نیروهای مسلح سر تعظیم فرود می‌آورم +فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی، در اولین گفت‌وگوی ویدیوئی با مردم گفت: دلیل این پیشرفت‌ها، تکیه بر فناوری بومی است؛ جوانان ما برای تأمین نیازهای خود دست نیاز به سوی دشمن دراز نمی‌کنند.
قالیباف

 به گزاش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ محمد باقر قالیباف رییس مجلس  شواری اسلامی گفت: میدان نظامی، برخلاف ادعاهای دشمن، نیروهای ما روند بازسازی و تقویت توان نظامی خود را به‌خوبی دنبال می‌کنند.

 وی افزود در حوزه بازسازی تجهیزات نظامی، ادوات آفندی و پدافندی، اقدامات مؤثری در حال انجام است.

 قالیباف ادامه داد: دلیل این پیشرفت‌ها، تکیه بر فناوری بومی است؛ جوانان ما برای تأمین نیازهای خود دست نیاز به سوی دشمن دراز نمی‌کنند.

 رییس مجلس اظهار کرد: در هر دوره از جنگ، نیروهای ما بهتر، دقیق‌تر و مؤثرتر از دوره‌های قبل عمل کرده‌اند.

کد ویدیو
 

نیروهای مسلح هیچ لحظه و ساعتی برای بازسازی خود را هم از دست نمی‌دهند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:امروز ایران بیش از دشمن توانسته توان نظامی خود را بازسازی کند و نیروهای مسلح هر فرصتی را برای بازسازی و ارتقای توان خود به کار می‌گیرند و این روند با جدیت ادامه دارد.
 
وی افزود: ضرباتی که پس از آتش‌بس به پایگاه‌های آمریکا در کشورهای مختلف وارد شد، دارای معنای راهبردی بود و ما میدان را در اختیار داریم و دشمن به این نتیجه رسیده است که نمی‌تواند مانع توان موشکی ایران شود.

 قالیباف اضافه کرد: دشمن بداند در دوره‌های بعدی جنگ، هم در بُعد کیفی و هم کمی، مسلط‌تر خواهیم بود.
 
کد ویدیو

در برابر تلاش مخلصانه فرماندهان شجاع و نیروهای مسلح سر تعظیم فرود می‌آورم

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گاهی انتقادهایی را از سوی برخی فعالان رسانه‌ای درباره فرماندهان نظامی می‌شنوم و از مظلومیت آنان افسوس می‌خورم.

وی گفت: در زمانی که میدان نبرد در سکوت است، بخش‌های مختلف نظامی، کارخانه‌ها و نیروهای مسلح در حال تلاش و آماده‌سازی هستند و هیچ‌گاه متوقف نمی‌شوند.

کد ویدیو

دشمن پس از شکست نظامی و دیپلماتیک، جنگ اقتصادی و شناختی را دنبال می‌کند

قالیباف افزود: هدف دشمن از این جنگ ترکیبی، ایجاد آشوب و ناامنی در داخل کشور و فشار برای تسلیم در عرصه‌های مختلف است و ممکن است دشمن در کنار فشار اقتصادی و عملیات روانی، اقداماتی مانند ترور یا حملات محدود نظامی را نیز دنبال کند، اما مسئولان کشور این نقشه را به‌خوبی می‌شناسند.

کد ویدیو
 

نباید در زمین دشمن بازی کنیم؛ از جنگ ترکیبی هم عبور خواهیم کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان داشت: نباید تحت هیچ شرایطی در زمین دشمن بازی کنیم و اجازه دهیم از اشتباهات کوچک سوءاستفاده کند. مردم ایران همواره پیشتاز و پیش‌قراول بوده‌اند و دشمن همیشه در سوءاستفاده از آنان ناکام مانده است.

وی گفت: دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی و دیپلماسی، جنگ اقتصادی و ترکیبی را دنبال می‌کند، اما با برنامه‌ریزی و همراهی مردم از این مرحله نیز عبور خواهیم کرد.
 
کد ویدیو
 

محاصره دریایی را اقدام نظامی می‌دانیم و حتماً پاسخ می‌دهیم

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: بخش اصلی جنگ اقتصادی دشمن، عملیات روانی است و بسیاری از تحریم‌ها پیش از این نیز اعمال شده بود و در صورت تشدید محاصره دریایی دشمن، پاسخ لازم را به آن خواهیم داد.

وی ادامه داد: اگر دشمن بخواهد مانع صادرات نفت از خلیج فارس شود، بداند که هیچ‌کس از خلیج فارس نفت صادر نخواهد کرد.

کد ویدیو
 

دولت و مجلس مصمم به افزایش کالابرگ، مخصوصاً برای دهک‌های ضعیف جامعه هستیم و در اولین فرصت اجرایی می‌شود

کد ویدیو
 
 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار