بازدید معاون اول رئیس جمهور از مقر فرماندهی چگوآرا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۹۸۸

بازدید معاون اول رئیس جمهور از مقر فرماندهی چگوآرا

معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران از مقر فرماندهی قهرمان مبارز آمریکای لاتین، ارنستو چگوآرا بازدید کرد
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران از مقر فرماندهی قهرمان مبارز آمریکای لاتین، ارنستو چگوآرا بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ،محمدرضا رحیمی عصر (چهارشنبه) به وقت محلی در قلعه تاریخی – نظامی مورو کابایناس حضور یافت و پس از استقبال توسط رئیس این مجموعه از مقر فرماندهی ارنستو چگوآرا بازدید کرد. در جریان بازدید معاون اول رییس جمهور کشورمان از مجموعه تاریخی – نظامی مورو کابایناس مراسم شلیک توپ نیز برگزار و یک گلوله توپ به افتخار وی شلیک شد.

چگوآرا یکی از اعضای جنبش بیست و شش ژوئیه فیدل کاسترو بود که این جنبش در سال 1959 قدرت را در کوبا به دست گرفت.

چگوآرا چندین پست های مهمی در دولت کوبا از جمله سفارت، ریاست بانک مرکزی و وزارت صنایع را برعهده داشت و پس از آن با امید برانگیختن انقلاب در دیگر کشورها کوبا را ترک کرد.

وی در بولیوی طی عملیاتی که توسط سازمان سیا طرح‌ریزی شده بود، دستگیر و سپس کشته شد. پس از مرگش او به عنوان یک تئوریسین، متخصص در فنون جنگی و جنگ‌آور تبدیل به قهرمان جنبش‌های انقلابی سوسیالیستی در سراسر جهان شد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار