موبایل قاپ در دام افتاد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری، گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت تلفن همراه به روش قاپزنی در محدوده شهرستان ری، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار تیم عملیات پلیس آگاهی شهرستان ری قرار گرفت.
وی افزود: مأموران در جریان تحقیقات و پیجوییهای انتظامی، مشخصات سارق و همچنین ساعات و نقاط حضور احتمالی او را شناسایی کردند و گشتهای نامحسوس برای به دام انداختن متهم در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان ری ادامه داد: مأموران در جریان گشتزنیهای نامحسوس و هدفمند در نقاط مختلف شهرری، موتورسیکلتی با مشخصات مورد نظر را مشاهده کردند که راکب آن در حال زاغزنی و زیر نظر گرفتن شهروندان بود.
سرهنگ حسین مافی با اشاره به اینکه مأموران بلافاصله وارد عمل شدند و پس از یک تعقیب و گریز کوتاه، موفق شدند متهم را زمینگیر و دستگیر کنند. تصریح کرد: متهم در تحقیقات اولیه ضمن پذیرش جرم انتسابی، به سرقت تلفن همراه به روش موبایلقاپی در شهرری اعتراف کرد و تاکنون به ۱۰ فقره سرقت اقرار کرده است.
به گفته سرهنگ مافی، در جریان رسیدگی به این پرونده تاکنون ۶ نفر از مالباختگان شناسایی شدهاند و تحقیقات برای شناسایی سایر مالباختگان و کشف دیگر جرائم احتمالی متهم همچنان ادامه دارد.
فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به ادامه تحقیقات پلیسی درباره این پرونده ادامه داد: بررسی سوابق و اقدامات متهم برای مشخص شدن احتمال دست داشتن وی در سرقتهای دیگر در دستور کار مأموران قرار دارد.
سرهنگ حسین مافی گفت: متهم پس از تکمیل اقدامات اولیه و تشکیل پرونده برای ادامه روند قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد.